Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Paní doktorku znám už 15 let, za celou dobu, co s ní chodím, jsem neměla s ní jediný problém. Velice ochotná a vstřícná.
Velice nepříjemná sestra,která to s dětmi neumí.
Paní doktorka je vcelku příjemná,ale bohužel je to vše co může nabídnout. Dceru měla v péči od roku a půl a nerozpoznala hned tři vady,které by při podrobném vyšetření byly jasné a daly se léčit. Takto jsme skončili v péči jiného lékaře a dceru čeká operace,které se mohla vyhnout,kdyby ji paní MUDr. Matoušková léčila tak jak měla a netvrdila,že z toho dcera vyroste.
Za sebe rozhodně nedoporučuji, na popud maminek ze školky,které měly s MUDr. Matouškovou také nedobré zkušenosti jsme odešli a rozhodnutí nelitujeme.
A závěrem musím říct,že ani to příjemné chování nemělo dlouhého trvání,neb když jsem paní doktorku požádala o výpis z karty pro nového lékaře,obořila se na mě,že mi výpis nevydá (že by měla paní doktroka strach,že by se přišlo na chyby,které udělala při léčení?) a následně mě sestra vypoklonkovala z ordinace (no vyhodila mě) Tak takové jednání a neprofesionální přístup Vás čeká v odrdinaci očního lékaře pro děti.
Zvažte zda nenavštívíte s Vašimi dětmi někoho jiného!