MUDr. Ludmila Mašková

Oční lékař Více

Dobříš 1 adresa

Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Umístění: Poliklinika Dobříš • Jiný

Naprosto neprofesionální , arogantní přístup sestry! Je až zarážející, že takovýhle člověk pracuje s lidmi. Chtěli jsme se objednat na vyšetření k paní doktorce, po této zkušenosti raději půjdeme jinam. Nedoporučuji !

Umístění: Poliklinika Dobříš • Jiný

Dnes 29.2.20024 jsem měla snahu se objedat u paní doktorky ,která mi byla doporučena, jako za stoprocentně výbornou lékařku ale bohužel se špatnou ,doslova hrubou sestrou, která mi dokonce dokázala bouchnout s telefonem. A když jsem volala zpět ,tak už mi ho nezvedla. S takovým jednáním s lidmi by snad měla pracovat někde jinde a né tam kde lidi očekávají vstřícnost.Ale ten den jsem pochodila velmi dobře u jiného lékaře s uplně jiným přístupem sestry a druhý den jsem objednaná k návštěvě.Je to tak, nezoufat.Když se jedny dveře zavřou ,tak se hned druhé a ještě lepší otevřou.
Pozdrav paní doktorce
A.Č.

vpoodě doktorka, nemám s ní problémy.

Při kontrole mi paní doktorka řekla, že brýle nepotřebuji, že to stojí moc peněz a přitom vidím špatně. Při měření očí v optice mi zjistili, že mám 1 a 1,25 dioptrií.Než mít takovou lékařku, tak si raději budu stanovovat diagnozy sama! Opravdu nedoporučuji...

Velmi ochotná a sdílná.Vše vysvětlí.

nejlepší