Gynekolog Více

• Gynekologické vyšetření

• Gynekologický ultrazvuk

• Preventivní prohlídky

• Š

Paní doktorka měla velmi lidský přístup a byla milá. Dokázala mi vše srozumitelně vysvětlit. Sestřička byla rovněž velice sympatická. Děkuju za profesionální vyšetření a příjemnou komunikaci!

• E

Paní doktorka velmi příjemná a super.Sestra výborná, příjemná.Jsou prostě skvělý-úžasný lidi.Ne jak některé sestry nepříjemné u jednoho nejmenovaneho doktora.Moc Vám děkuji za příjemnou návštěvu

• PELARGYN s.r.o. gynekologické konzultace  •

• H

Klidné příjemné prostředí, ochotné sestřičky a úžasná paní doktorka, která s citem vyšetří, vysvětlí vše důležité, je velice empatická a milá. Je to profesionál na svém místě.

• A

Mohu jen doporučit. Příjemné prostředí, sestřičky. Rychle objednání on-line, telefonicky také není problém. Samotné vyšetření velmi pečlivé.

Velice děkujeme.

Paní doktorka je naprosto profesionální a lepší neznám, kéž by takových doktorů bylo více. Přestoupila jsem k ní, protože jsem nebyla spokojená s mojí bývalou gynekoložkou, která se mnou byla vždy rychle hotová a nebýt toho přestupu k paní doktorce Krutské, tak ani nevím, že jsem nemocná. Léčba začala v podstatě hned a za pár měsíců bylo i se zákrokem po všem a teď dokonce čekám miminko. Tímto chci paní doktorce poděkovat za její přístup, ochotu a že nic neponechá náhodě.

• PELARGYN s.r.o. vedení těhotenství  •

Paní doktorka je profesionálka a vždycky mi pomohla. Díky ní mám doma holčičku a nyní další děťátko na cestě. Je velmi pečlivá a při sebemenším problému mě vyšetřila ještě ten den. Její vyšetření nebolí.

• PELARGYN s.r.o. vedení těhotenství  •

• R

Paní doktorka je velice milá, vstřícná,každým coulem profesionálka.
    Dokonale vyšetří,doporučí,vyléčí.Mám jen ty nejlepší zkušenosti.
    Kéž bychom měli více lékařů kteří svým pacientům naslouchají.

• PELARGYN s.r.o. gynekologické vyšetření  •

S paní doktorkou jsem spokojená. Můj přetrvávajícím zdravotní problém, který jsem měla od porodu tehdy došel doléčení. Příjemná a milá ženská. Jenže dovolat se do ordinace je umění. Telefon může vyzvánět na hlasité zvonění a mačkat x dobu v kuse, než se člověk naštve a vykašle se na to a dovolá se stejným způsobem třeba za dva, tři dny...

• PELARGYN s.r.o. Jiný  •

• N

Tak ale nikdy nepomohla a ani o tom neměla zájem, doopravdy, na nic, a léky co mi doporučila můžu koupit a sama, neměla zájem opravdu najít problém anebo přivést opravdové léčení...

• V

Mohu jen chválit. Paní doktorka je úžasná. Vyšetření nebolí a ultrazvuk dělá pravidelně při prevenci, na to jsem nebyla zvyklá. V čekárně si většinou ani nestačím sednout, to je bonus. A sestřičky jsou milé a usměvavé. Nemám co vytknout. Kdyby to nebyla gynekologie, vracím se častěji :-)

9 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

je nutný lékař-gynekolog, který vede konzultace v ruském jazyce,protože čeština to chápu špatně

Dobrý den, vedeme konzultace i v ruském jazyce, podívejte se do kontaktů a ozvěte se nám. Hezký den

MUDr. Ludmila Krutská

Dobrý den pane doktore jsem těhotna a nemužů najít lékaře aby mně vysetril tak by se chtěla zeptat jestli přibírat pacienty Děkuji

u nás jsou dveře otevřené. Stačí přijít a domluvit se.

Prohlížet všechny odpovědi