Alena
Jsem pacientkou paní doktorky od mala. Po nástupu její dcery jsem byla přeřazena do její péče. S kvalitou a úrovní poskytované péče jak od paní doktorky, tak její dcery jsem velmi spokojená. Příjemné prostředí, ochota. Doporučuji
Iva
Osobně proti paní doktorce nic nemám, vždy byla moc milá a při zákrocích velmi opatrná. Ale když jsme přešli k jinému dentistovi, nestačili jsme se divit. Moje maminka má velmi špatné zuby a pořád jí bolely. Nový dentista jí je dával dohromady rok a byl velmi překvapen, co všechno po své kolegyni a pravidelných prohlídkách u ní, v puse nalezl.
K paní doktorce Kolorosové docházíme pravidelně již několik let, nejdřív já, teď chodí se mnou i mé děti a vždy se setkáme s milým a vstřícným přístupem a profesionálním ošetřením. Moc doporučujeme!
Já jsem s paní doktorkou spokojená, je vždy moc milá, vše vysvětlí a líbí se mi, že hodně dbá na prevenci. A hlavně se k ní nebojí chodit ani moje děti, dcera se tam vyloženě těší, protože dostane prstýnek :-). Až ona vyřešila mé dlouhodobé problémy s krvácejícíma dásněma, když mi poradila správný kartáček, čištění a mezizubní kartáčky. S tím se bohužel žádný z mých předchozích stomatologů neobtěžoval..
Jsem velmi spokojená a namůžu si paní doktorku vynachválit, chodím tam již od dětství.
Nic moc, spokojenost minimalni....
Martina Střelková
Mám velmi dobré zkušenosti s paní doktorkou Kolorosovou.Její péče využívám již cca 13 let a jsem max.spokojená.Vždy perfektní ošetření a lidský přístup.Nyní ji budu navštěvovat i se svou malou dcerkou.
Jarošová
Maximálně profesionální paní doktorka s lidským přístupem. Skvěle dokáže ošetřit dospělého i nemluvně. Sleduje novinky v oboru. Jsme s ní velmi spokojení.
Mirka
K paní doktorce chodím s dětmi. Vždy je na ně moc milá , hodná a hlavně má neuvěřitelnou trpělivost. Výborná paní zubařka.