MUDr. Ludmila Kervitzerová

Dr. Mareše 9, Znojmo

Přiblížit mapu

Číslo ověřené
Umístění: Praktická zubní lékařka • Jiný

Pani doktorka ochotna ,setrna a citliva v zakroku . Vzdy rekne co zrovna bude delat ,nebo pred vrtanim se zepta jestli chcete injekci. Dokonce mi rekla, pokud vas to bude v noci bolet,zavolejte.Sestricka taky v pohode prijemna.Takze za mne doktorka ktera stoji svemu jmenu.

Po otázce co vám bude v puse provádět vám odpoví, že doktor je tu ona a vás to nemusí zajímat, nedůsledná péče, se zánětem zubu vás pošle domů s tím, že máte jen lehký zánět dásní...mé zkušenosti velmi špatné..

Několikrát se mi stalo, že přišlo paní doktorce směšné, že mám strach z jakéhokoli zákroku a byla jsem dokonce obdarována kartičkou s obrázkem pro dětičky. Několikrát jsem měla bolesti zubů bez zjevné příčiny a paní doktorka mi vytrhla zdravou osmičku s tím, že je vše vyřešeno. Bolesti se opět vrátily, velmi bolestivě mi proklepala a zachladila polovinu zubů a jeden z nich mi prostě odvrtala a vytrhala nervy. I přes neustálé bolesti mi odmítla dát antibiotika a řekla že to časem přejde. Šla jsem tedy k jinému zubaři, který mi okamžitě nasadil antibiotika a udělal rtg. A ouha, zub mi byl "zabit" zbytečně, protože problém byl v kořenu,který leží na čelistní dutině. A stačilo jednoduše udělat rtg....nemusela jsem tolik týdnů protrpět. Při těchto zkušenostech rozhodně nedoporučuji !!!!!!

Výborná

je proste nej

Paní doktorka mi velmi pohohla vzala mě bez objednání, vžije se do pacienta, ohledublná vůdci němu. doporučuji

Velmi ochotna,pecliva,starostliva,dusledna proste Velmi dobra zubarka

Ochotná, lékařka na svém místě, jemná, umí se vcítit do bolesti pacienta.Nikdy pacienta neodmítne. Pochvala patří i sestřičce, veškerá chvála i jí.