Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
libor.uhlar
Chodíme k ní již 7let a jsme moc spokojeni. Plně ji věřime a děkujeme co pro naše děti dělá. E.U
Michaela K.
jen díky její pečlivosti se přišlo na onemocnění plic u mého 6měsíčního synka. takže odesílání na odborná pracoviště se můžou leckdy zdát zbytečná, leč jen díky nim se na to příšlo!
jednání velmi přátelské. je vidět, že ji tato práce těší :)
sestra taky moc milá
jsem naprosto spokojená.
a jediná v okolí rozhodně není! doktoři jsou taktéž v havířově, karviné, albrechticích i těšíně!
Vynikající,spolehlivá,pečlivá a lidská.Neznám lepší.
Dr.Kalužová je opravdu nej.dětská lékařka. Mám ji ráda a je hodná na děti. Vždy vyléčí.
Lehnert Jiří
Neprofesionální jednání,řešení banálních nemocí řeší odesláním do nemocnice aby se zbavila zodpovědnosti a závažné projevy nemoci zlehčuje a dokonce mou ženu po vytknutí neprofesionálního chování požádala aby přešla s dětmi k jenému lékaři,což já osobně považuji za vysoce urážlivé.Zvažuji o přechodu k jinné lékařce po rozhovoru s rodiči kteří to již udělali.Pouze využívá toho že je v nejbližším okolí jediná děcká lékařka.
Petr Kaluža
Perfektni preventivky
Petr Kaluža
mamka je super
Foltynová
Výborná lékařka, vřele doporučuji.
Muffo
Hoodně zodpovědná lékařka..neodsuzuje přírodní léčiva-jen si sní o tom promluvte...S antibiotiky je to tak skoro všude...léčba obyčejná dlouho trvá a nic neustupuje tak se nasadí ATB...proto zkuste své děti léčit medem a citronem..nebo hoeopatiky od Naděje..je to široká škála a já si s něma pomohla ne jen od jednoho zánětu močových cest-KDE JSOU ATB NEZBYTNĚ NUTNÁ!!
j
Neplytva antibiotiky.