Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Helena Keltnerová
K MUDr. L. Jiránkové chodím už od r. 1985 (mám diabetes I. typu - na pumpě). Paní doktorka je vstřícná, na každého pacienta si udělá čas, vyslechne si jeho problémy, poradí, pomůže. Jsem s ní naprosto spokojená a mohu ji jen vřele doporučit. Bohužel jsem se odstěhovala do JBC, z toho důvodu jsem si musela najít lékaře zde. H. Keltnerová.
Šárka
K paní doktorce chodím 23 let a jsem maximálně spokojená. Ano v čekárně člověk prosedí celé dopoledne, ale mám jistotu, že pokud paní doktorce přesně popíšu jak se cítím, rozhodně nic nezanedbá. Je velmi pečlivá a není po těch letech rutinní. Doufám, že ve své ordinaci zůstane ještě mnoho dalších let.
Sestřička je moc milá a vstřícná.
M. Ouřvaldová
PANÍ DOKTORKA JE VELICE PEČLIVÁ KAŽDÉMU PACIENTOVI SE MAXIMÁLNĚ VĚNUJE. JSEM S NÍ SPOKOJENÁ LÉČÍ MĚ UŽ ASI 23 LET. JE DOBŘE, ŽE SI UPRAVILA PRAC.DOBU VÍCE PRO OBJEDNANÉ PACIENTY, ABY NEMOCNÍ ZBYTEČNĚ DLOUHO NESEDĚLI V ČEKÁRNĚ.
Zkušená,pečlivá,starostlivá a opatrná,nechce nic zanedbat.nesahá ihned po antibiotikách,bere v úvahu i zájem pacienta ve věci doplatků na léky.
K paní doktorce chodím několik let, vždy je příjemná, vyslechne…, ale že chci poslat např. na ORL ji musím říct (např. se zánětem dutin). Myslela jsem, že mi už praskne hlava a paní doktorka se rozmýšlela, jestli mě tam má poslat nebo ne. Musíte si sami říct co Vám je a co chcete napsat. Jinak je hodná a vstřícná, vybavení jako před 100 lety. Pokud víte co Vám je a co chcete napsat, určitě doporučuji. Pokud přijdete v 8 ráno a před Vámi je 5 lidí, nepřijdete na řadu dřív jak v 11 hodin. Opravdu to jde pomalu. Pro pracující je to problém být tak dlouho u doktora. Jinak lidský přístup, vyšetření udělá, což je hlavní. Sestra je tam nyní nová a ta je příjemná i krev umí odebrat dobře :o)
Pro důchodce prima
Pro pracující je to horší
Věrka
K paní Jiránkové chodím už xx let. Je to skutečně doktorka ze staré školy, s pacientem má trpělivost, vyšetření neodflákne, v jednání je nekonfliktní, s profesionálním přístupem. Je už postarší, takže se může zdát trochu pomalejší, ale všichni budeme staří a paní doktorka svoji práci zvládá.
Vybavení ordinace je poněkud zastaralé. nicméně na běžnou praxi postačuje a na složitější vyšetření stejně odešle ke specialistů.
Čekací doba, no, to už je trochu horší. ale co s tím?
Sestřiček se tam vystřídalo už několik, některé byly miloučké (taková příjemná teď dělá na PPMD v NemLib), některé byly příjemné méně. 8-/
Pani doktorka je velmi pecliva, prijemna. Nikdy jsem si nepripadala, ze ji zatezuji "banalitou". Je to lekarka ze stare skoly a je na ni videt, ze jeji profese ji bavi. Sestra neni prijemna. Ordinace lekarky neni vybavena modernimi pristroji. Na druhou stranu vzdy ochotne odesle pacienty na odborna vysetreni.
Dlouhé čekací doby a obě náladové...
Vpodstatě souhlasím s tím, co tu již bylo napsáno, paní doktorka je pečlivá, milá, zodpovědná, je pravda, že člověk musí někdy déle čekat, ale to mi nevadí, myslím, že paní doktorka i sestřička jsou se svým přístupem k lidem zdravotnice na správném místě.
Hanka
Paní doktorka je velmi pečlivá a zodpovědná, má velmi pěkný přístup k pacientům.Myslím si, že je to žena, která má své povolání ráda se všemi negativy této profese.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Liberci
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Liberci
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Liberci