MUDr. Ludmila Hrušková

Přiblížit mapu
Praktický lékař pro dospělé

Kateřinská 13, Olomouc

Přiblížit mapu

Poznala jsem během života více praktických lékařů a paní doktorka mě neuvěřitelně mile překvapila svým lidským přístupem, tím, že se skutečně zajímá o každého svého pacienta, má velmi dobré kounikační schopnosti a neustále si rozšiřuje obzory a znalosti pro svou práci v oboru. Každému vřele doporučuji.

Není lepší doktorka,je prostě naše nejlepší.

Je odborníkem s citem pro pacienta

Paní doktorka je velmi profesionální a pečlivá. Můžete se na ni obrátit s jakoukoli "blbostí", nevysměje se vám a vše vám vysvětlí. Nikdy u mě ani u nikoho z rodiny nic nezanedbala. Vždy vás pošle na další vyšetření ke specialistovi, pokud uzná za vhodné a neohlíží se na vlastní prospěch. Má už za svůj život bohaté zkušenosti a já se jen děsím, kam půjdu, až jednou půjde do důchodu.

K paní doktorce jsem se nedávno zaregistrovala a byla jsem velmi příjemně překvapená jejím příjemným jednáním, vstřícností a profesionalitou. Sestřička je také "fajn". A můžu díky stěhování srovnávat ... Jsem moc ráda, že jsem ji pomocí těchto stránek našla.

F

Nejlepší praktická lékařka, na základě mé dosavadní životní zkušenosti. Spokojený pacient (65).
Hodnocení by mělo být do skóre zapsáno třikrát, stejný názor má i moje manželka Stanislava a syn Michal (39).

Pani doktorka je velmi příjemná, pečlivá. I když už k ní nechodím, vybrala jsem si doktorku v blizkosti bydliště, stále na ní vzpomínám jako na nejlepšího lékaře. Pacient se k ní dostaví jenom s rýmou a promluví si s ním o všem co ho trápi.

Komplexní přístup k jednotlivým symptomům zdravotních problémů. Vynikající diagnostička. Pozorně pacientovi naslouchá a dokáže srozumitelně vysvětlit podstatu problémů i léčebný postup. Léky předepisuje s rozvahou. Má zájem o pacienty. Nejlepší praktická lékařka ze všech praktiků, se kterými jsem se dosud setkal.

S doktrokou Hruškovou jsem velmi spokojený. Má vštřícný přístup k pacientovi, naslouchá a nestaví se ani proti aleternativní léčbě. Vždy, když se jedná o vážnější problém, pošle pacienta na odborné vyšetření. Předepisuje léky s rozvahou - týká se nejen léčby pacientovy nemoci, ale i jeho peněženky.

Paní doktorka je velmi příjemná a ochotná vždy pomoci