Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
M.Z.
Arogantní lékařka, arogantní sestra. Čekací doba neuvěřitelná. To jsem ještě nikde nezažila. Doktorka se chová k pacientům jak k odpadu, celkové nedoporučuji. Šílená ženská. Tam už nikdy.
Radek V.
Ma recenze vychazi z vlastni zkusenosti s touto pani, ktera ma na svych dverich napsano "Prakticky lekar", ackliv jeji praktiky mi prisly na hony vzdalene od praveho vyznamu toho slova "Prakticky". Vzhledem k tomu, ze jsem nestudoval medicinu, nedovolim si ji hodnotit v ramci lekarske pece a to jsem zastancem toho, ze lekari se maji platit zlatem a nekdy i zlato by bylo malo, ale jako svobodomyslny clovek, ktery za ni prisel s nejakym zdravotnim problemem a ocekaval profesionalni pristup, jsem byl velmi zklaman. Jeji chovani me nejenom zaskocilo (obvzlaste v dobe kdy si clovek muze sveho "Praktika" vybrat), ale toto byla predevsim ukazka toho, jak komukoliv ukazat, ze jsem to ja, kdo prisel s nejakou zadosti o pomoc a paklize o ni opravdu stojim, pak si musim nechat libit jeji aroganci a povysenost, jez si nedovolim soudit na kolik vychazi z jeji praxe ci lidske stranky. Byl jsem u teto pani vlastne jen jako doprovod cloveka, jez mel nejaky zdravotni problem, ktery jsme predem telefonicky nahlasili i s ohledem na to, ze jsme sebou meli jen cca 4 mesicni holcicku a chteli se tak domluvit na nejakem plynulem prijeti v zajmu obou dvou stran. Po telefonu nam bylo tak vyhoveno, ale skutecnost byla opacna ... v cekarne se v dany okamzik misila snad az desitka jinych pacientu, mistnost nikterak nevetrana a tak jsme zatukali na dvere sestry, aby o nas vedela. Meli jsme chvilicku vydrzet, ze si nas pani doktorka prijme jakmile to bude mozne ... Cekali jsme tam dalsich cca 80 min s tim, ze jsem mezitim dvakrat sestricku pozadal o prijeti i v navaznosti na nas telefonat, ale uplne zbytecne. Nakonec si nas zavolali a pri vstupu do ordinace jsme se setkal s necim, co si verim nedovoli nikdo ve svem oboru, at uz se jedna o lekare, truhlare nebo pojistovaka ... tato pani si vzala do sve ordinace mou blizkou osobu a kdyz jsem sel tesne za ni i s holcicikou v naruci, pribouchla nam dvere pred nosem zpusobem, kdy od vyskleni tabulek v oknech je zachranilo pouze jejich aktualni otevreni. Nebudu popisovat vylekani male holcicky nebo nulova reakce na nas pozdrav, ale tohle chovani neni hodno zadneho dospeleho cloveka a uz vubec v pozici praktickeho lekare, kdy dotycna je navic za kazdy takovy zakrok financne odmenena. A kdyz uz vstoupim do ordinace, pak bych snad i v te drobne slusnosti ocekaval, ze tam najdu profesionala v prihodnem odevu a nikoliv zenu v mini a tilku ... kazdy at si udela obrazek svuj, kazdemu vyhovuje jednani jine, ale tohle bylo neco, co bylo krajne nevhodne a tato pani by si to mela ci mohla uvedomit.
Jakub Veselý
S paní doktorkou jsem byl vždy spokojen. Nikdy moje podezření nebagatelizovala a poslala mě za správným specialistou. Je příjemná a pečlivá. Nutno říct že jsem u ní nikdy nebyl s nachlazením nebo s rýmou. Bohužel měním místo pobytu a tak si musím najít někoho jiného, jinak bych neměnil.
Jani Johanka Szöcsová
Opět mě zklamala ,teče mi z nosu bolí v krku otravuje to mě i mé okolí ,v zaměstnání dovolenou nedostanu nezbylo mi nic jiného než neschopenka .Reakce paní doktorky mě překvapila asi něco jako v tom že k ní chodím jen s rýmou a nejspíš otravuju .Po této další zkušenosti s ní měním lékaře na vše se asi nedává jen paralen.
Michal
S paní doktorkou jsem nad míru spokojen. Pečlivost, starostlivost i profesionalita přístupu k závažnosti nemoci je na jedničku. Alespoň dle mé zkušenosti. Neměnil bych !
Velmi příjemná a pečlivá paní doktorka. Navíc je sympatická a moc hodná.
je skvělá, krásná, půvabná, odbornice na svém místě, předepisuje moderní prášky a řeší problémy. Bez čekacích dob, i bez objednání ošetří každého. Doporučuji.
bohužel musím jen souhlasit s jedinou negativní rekací - hodnocením - níže uvedeným, a to ohledně zastaralých metod. cekaci doba je u pani doktorky taktez nekonecna, protoze nez vyridi vsechny duchodce je hodina i dve davno pryc. Navic predepisuje stale totez a problem jako takovy v zasade neresi. Takze bohuzel nemohu doporucit, a to jsem byla jejim dlouhodobym letitym pacientem.
Velmi sympatická a citlivá paní doktorka.Mám radost, že jsem ji poznal.
Vynikající lékařka.Ochotná, schopná.