Petr Šolta
Nejlepší zubařka, kterou znám. Vzala mne i přítelkyni, když jdeme spolu, sestřička na ní volá do ordinace "Miláčkové přišli." Super prostředí, profesionalita a trpělivost na nejvyšší úrovni. Já jí za to vždy oslintám ruce ;-).
Michael Rejholec
Paní doktorka je již přes 20 let naší rodinnou zubařkou, vždy pracuje s naprostou profesionalitou a přístupem který je chvályhodný! K paní zubařce chodím již 18 let od svých 4 let. V současné době působí v Oblastní nemocnici v Kolíně. Nemohu jinak než chválit. M.R.
Vlahovič Roman - Praha
Plně souhlasím se všemi (kromě jednoho pisatele.). Byl jsem donucen 3.3.2012 navštívit pohotovost v Praze , Spálená 12 a byl jsem moc spokojen. Paní doktorka opravdu velice ohleduplná,příjemná a milá.
Tato Paní zubařka mi na klinice, kde v posledních letech působila, moc chybí. Chodila jsem k ní 15 let později i s manželem, a bohužel naše dcerka se toho nedočkala.
Vždy ohleduplná, pěkně vysvětlovala co se bude dít, jak moc bolet apod., velmi milá.
Kdyby nově ordinovala ráda k ní s rodinou přejdu.
Už nyní koukám po nové zubařce jen proto že odešla tam kde byla a od té doby se nám do pusy dívá pokaždé někdo jiný a to mi dost vadí.Zvlášť když chodíme už i s dítětem.
Paní Gogová, prosím, začněte zase ordinovat pro veřejnost. Budem za Vámi jezdit kamkoliv.
Olga Stojanoska
Výborná lékařka, vysvětlí vše, co se bude dít, ohleduplná k bázlivým pacientům a co v ústech opraví, to opravdu vydrží. Chodili jsme k ní celá rodina a byli jsme spokojeni. Teď se nám pracovně vzdálila, ale doufám, že se zase vrátí. Děkujeme Jírovi
Pani doktorka bola vzdy velmi mila a trpezliva. Rada vysvetlila, aka je situacia a ake su moznosti napravy. Prijemne ma u mnej prekvapovala nielen komunikativnost, ale i vysledky prace. Rad by som sa dozvedel, kde teraz ordinuje?
Pí doktorka je hrozně hodná a výborná. Snaží se, aby pacienta trápila co nejméně. Určitě jí doporučuji.
S paní zubařkou jsem naprosto spokojená. Nevíte náhodou, kde teď ordinuje?
Paní doktorka je velice vstřícná, ohleduplná, pečlivá a její práce je perfektní. Před zákrokem vždy přesně vysvětlí, co bude dělat. S její prací jsem nadmíru spokojená.
m
Paní zubařka je velmi pečlivá, milá a vstřícná - doporučuji.