MUDr. Ludmila Dlouhá

Ostrava Poruba Věžičky, Poruba, Ostrava

Praktický lékař stomatolog

Porubská 550, Ostrava

Přiblížit mapu

Po přečtení negativních názorů musím souhlasit. Málem mi vytrhala zuby ve 22 letech. Její stanovisko: "Máte parodontozu a s tím se už nedá nic dělat" mě dorazilo. Přešla jsem k jinému lékaři a zuby mám dodnes a je mi 47 let. Její přístup hrozný a to byla ještě mladá a ne v důchodovém věku jako nyní

Naprosto souhlasím s pisatelkou.Po mnoho letech u p.doktorky jsem velmi nespokojena s jejím přístupem k pacientům i k její práci.Opravdu by už měla uvažovat o odchodu do důchodu.!!!!

bohužel musím po mnoha letech péče u paní doktorky konstatovat, že s jejím postupujícím věkem a blížícím se důchodem je na lékařské péči stále více znatelné, že ji léčení už nebaví. Dává to znát i verbálně. O co hůř, tak se to projevuje i v péči - bílá zubní náplň je pro ni moc práce za málo peněz, takže ji odmítá dělat. Zubní kámen mi očistila jednou a zjemnění po broušení ani neprovedla. Trhání zubů je v jejím podání utrpení a ne vždy se povedlo. Díky její péči v posledních letech (při pravidelných návštěvách 2x ročně!), kdy mé zuby byly dle jejího sdělení v pořádku, jsem po změně lékaře byla zděšená, když mi oznámil, a to jen pět měsíců od posledního ošetření paní doktorkou, že mám parodontózu, zánět dásní a čtyři zubní kazy! Jsem ráda, že se mi podařilo po dlouhém hledání najít jiného zubního lékaře, protože mám naději, že mi pomůže dát zuby do pořádku. Změna v přístupu a kvalitě ošetření je markantní.Asi by bylo fakt lepší pro paní doktorku a tím potažmo i pro pacienty, kdyby si už začala užívat zaslouženého odpočinku na penzi.

Celá naše rodina je spokojená s přístupem i péčí, paní doktorka má citlivý přístup jak k dětem tak k dospělým, nemůžeme si absolutně na nic stěžovat.

T

Paní doktorka je velmi milá a s její prací jsem byl vždy spokojen. Vše vysvětlí a k pacientovi je ohleduplná, aby co nejméně trpěl. Nemám žádných námitek.

Paní doktorka ošetřuje téměř celou naši rodinu i děti. Je příjemná a pečlivá.

K paní doktorce chodím mnoho let. Zákroky u ní jsou tak bezbolestné jak to jen jde, organizace práce dobrá,je příjemná a několik posledních let má i milou sestru.(ta co tam byla předtím byla svým chováním ostrudou nejen své profesi, ale lidskému rodu vůbec).

Nemám důvod si na cokoliv stěžovat.

Paní doktorka je vždy ochotná, pracuje pečlivě a záleží ji na tom, aby se pacient netrápil více, než je nezbytně nutné.