Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Martina P.
Po přečtení negativních názorů musím souhlasit. Málem mi vytrhala zuby ve 22 letech. Její stanovisko: "Máte parodontozu a s tím se už nedá nic dělat" mě dorazilo. Přešla jsem k jinému lékaři a zuby mám dodnes a je mi 47 let. Její přístup hrozný a to byla ještě mladá a ne v důchodovém věku jako nyní
host 2
Naprosto souhlasím s pisatelkou.Po mnoho letech u p.doktorky jsem velmi nespokojena s jejím přístupem k pacientům i k její práci.Opravdu by už měla uvažovat o odchodu do důchodu.!!!!
bohužel musím po mnoha letech péče u paní doktorky konstatovat, že s jejím postupujícím věkem a blížícím se důchodem je na lékařské péči stále více znatelné, že ji léčení už nebaví. Dává to znát i verbálně. O co hůř, tak se to projevuje i v péči - bílá zubní náplň je pro ni moc práce za málo peněz, takže ji odmítá dělat. Zubní kámen mi očistila jednou a zjemnění po broušení ani neprovedla. Trhání zubů je v jejím podání utrpení a ne vždy se povedlo. Díky její péči v posledních letech (při pravidelných návštěvách 2x ročně!), kdy mé zuby byly dle jejího sdělení v pořádku, jsem po změně lékaře byla zděšená, když mi oznámil, a to jen pět měsíců od posledního ošetření paní doktorkou, že mám parodontózu, zánět dásní a čtyři zubní kazy! Jsem ráda, že se mi podařilo po dlouhém hledání najít jiného zubního lékaře, protože mám naději, že mi pomůže dát zuby do pořádku. Změna v přístupu a kvalitě ošetření je markantní.Asi by bylo fakt lepší pro paní doktorku a tím potažmo i pro pacienty, kdyby si už začala užívat zaslouženého odpočinku na penzi.
Celá naše rodina je spokojená s přístupem i péčí, paní doktorka má citlivý přístup jak k dětem tak k dospělým, nemůžeme si absolutně na nic stěžovat.
Turček
Paní doktorka je velmi milá a s její prací jsem byl vždy spokojen. Vše vysvětlí a k pacientovi je ohleduplná, aby co nejméně trpěl. Nemám žádných námitek.
Kocurkovi
Paní doktorka ošetřuje téměř celou naši rodinu i děti. Je příjemná a pečlivá.
K paní doktorce chodím mnoho let. Zákroky u ní jsou tak bezbolestné jak to jen jde, organizace práce dobrá,je příjemná a několik posledních let má i milou sestru.(ta co tam byla předtím byla svým chováním ostrudou nejen své profesi, ale lidskému rodu vůbec).
Michal
Nemám důvod si na cokoliv stěžovat.
Jelínková
Paní doktorka je vždy ochotná, pracuje pečlivě a záleží ji na tom, aby se pacient netrápil více, než je nezbytně nutné.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě