Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Martina K.
Opravdu bezchybná dětská lékařka. Příjemná, hodná na děti, všechno vysvětlí. Naše děti ji milují!
...
Mám první dítě a lepšího pediatra jsem si nemohla přát. Paní doktorka je příjemná, dcera se na ní vždy směje, návštěvy jsou pro nás obě potěšením. Vždy nás pochválí, poradí a kompletně prohlédne. I s menším problémem není problém přijít a vždy dceru zkontroluje a já se nemusím cítit nepříjemně, že obtěžuji. Maximální spokojenost. Zbytečně nás nezasypává prášky.
Irena
Paní doktorka na každé nachlazení předepíše antibiotika bez ohledu na to, zda jsou první či pátá za rok. Může být milá jak chce, ale důležitá je, dle mého názoru, u pediatra, zejména odbornost, která myslím není velká.
Jana
S pozitivními názory mohu jen souhlasit. Lépe jsem si snad pro svoje 3 děti ani vybrat nemohla - děkuji
Skvělá paní doktorka z dětství. Jediná, ke které jsem se nikdy nebála a která na mě byla hodná. Když jsem u ní byla naposledy, protože už mi bylo 19 let, tak se se mnou krásně rozloučila. Pokud bude dále ordinovat, v budoucnu bych k ní dala svoje ratolesti. Vstřícná, ochotná a bezproblémová.
Moc
pečlivá lékařka, velmi dobře umí pracovat s dětmi
Jako malá jsem k této doktorce chodila a vždy byla příjemná a milá.Tuto doktorku mohu jen doporučit umí to s dětmi a neponechá nic náhodě, je opravdu šikovná.
Ochotná, příjemná, pečlivá...:) Velmi šikovná doktorka - mohu jen doporučit...:)
Jana Strnadová,Pavlík Milovič
Syn měl na těle flíčky,které zkoumaly doktoři v nemocnici a poté i na pohotovosti,ale až paní doktorka mi srozumitelně dokázala vysvětlit,že to nic není a že můžu být klidná.a dodala,že kdyby se mi i přes to cokoli nezdálo,můžu kdykoli přijít!Je to žena na pravém místě a když to bude potřeba,postavím se za ní!!!!!!!!!!!!Děkuji za vše paní Chourová!!!!!!!!!!