Ludmila Chourová

Přiblížit mapu
Poliklinika Ravak

Čechovská 57, Příbram

Přiblížit mapu

Opravdu bezchybná dětská lékařka. Příjemná, hodná na děti, všechno vysvětlí. Naše děti ji milují!

Mám první dítě a lepšího pediatra jsem si nemohla přát. Paní doktorka je příjemná, dcera se na ní vždy směje, návštěvy jsou pro nás obě potěšením. Vždy nás pochválí, poradí a kompletně prohlédne. I s menším problémem není problém přijít a vždy dceru zkontroluje a já se nemusím cítit nepříjemně, že obtěžuji. Maximální spokojenost. Zbytečně nás nezasypává prášky.

I

Paní doktorka na každé nachlazení předepíše antibiotika bez ohledu na to, zda jsou první či pátá za rok. Může být milá jak chce, ale důležitá je, dle mého názoru, u pediatra, zejména odbornost, která myslím není velká.

S pozitivními názory mohu jen souhlasit. Lépe jsem si snad pro svoje 3 děti ani vybrat nemohla - děkuji

Skvělá paní doktorka z dětství. Jediná, ke které jsem se nikdy nebála a která na mě byla hodná. Když jsem u ní byla naposledy, protože už mi bylo 19 let, tak se se mnou krásně rozloučila. Pokud bude dále ordinovat, v budoucnu bych k ní dala svoje ratolesti. Vstřícná, ochotná a bezproblémová.

Moc

pečlivá lékařka, velmi dobře umí pracovat s dětmi

Jako malá jsem k této doktorce chodila a vždy byla příjemná a milá.Tuto doktorku mohu jen doporučit umí to s dětmi a neponechá nic náhodě, je opravdu šikovná.

Ochotná, příjemná, pečlivá...:) Velmi šikovná doktorka - mohu jen doporučit...:)

Syn měl na těle flíčky,které zkoumaly doktoři v nemocnici a poté i na pohotovosti,ale až paní doktorka mi srozumitelně dokázala vysvětlit,že to nic není a že můžu být klidná.a dodala,že kdyby se mi i přes to cokoli nezdálo,můžu kdykoli přijít!Je to žena na pravém místě a když to bude potřeba,postavím se za ní!!!!!!!!!!!!Děkuji za vše paní Chourová!!!!!!!!!!