MUDr. Ludmila Čerešňáková

Mařatice, Větrná 904, Uherské Hradiště

Přiblížit mapu

Číslo ověřené
Umístění: Praktický zubní lékař • Jiný

Paní doktorka úžasná!!!Byla jsem u ní na pohotovosti a moc mi pomohla!!! Ošetření bylo bezbolestné.Děkuji!!!

Paní doktorka je odborník na svém místě,platíte vždy to,co opravdu máte nic navíc jako u jiných zubařů vždy Vám řekne jaké jsou všechny možnosti léčby vřele doporučuji!Chodím k ní minimálně 12let.

Paní doktorka je velmi ochotná, šikovovná, a proto k ní chodím už několik let. Ve všem mi paní Čerešňáková vyšla vstříc a mohu ji jen doporučit.

Paní doktorka je velmi pečlivá a ve svém oboru skutečně znalá. Protože ví, že mi delší vrtání nedělá dobře, vždycky mi nabídne injekci. Souhlasím s tím, že trochu méně cítí s pacienty, na druhou stranu jsem dlouho navštěvoval zubařku, která s pacienty cítila natolik, že nebyla schopna práci dělat pořádně a starší plomby musela doktorka Čerešňáková převrtávat a udělat pořádně. To prostě k zubařině patří, že to bolí.

T

Paní zubařka je velmi milá a ochotná, s plombami jsem moc spokojena.

C

Své práci rozumí avšak občas by to chtělo trochu cítit s pacientem.