Brodská 10, Žďár nad Sázavou
Studentská 1699/4, Žďár nad Sázavou
Nazory
Eva Žďárská
Zdravím. K MUDr. Bačovské chodím už víc než 20 let a jsem velmi spokojená. Měnit určitě nebudu. Příjemné vystupování, komunikace, vstřícnost. Není z ní cítit negace. A sestřička je na stejné vlně. Děkuji E.K.
Po třech marných pokusech jsem se dověděl, že tahle paní doktorka mi může odborně pomoci od kouření.Škoda , že jsem to nevěděl před rokem,Takhle budu ještě chvíli hledat odvahu k dalšímu pokusu.Jinak jsem, ale s její péči spokojen, jenom mě připadá zbytečně skromná a dává o sobě málo vědět.
K paní doktorce chodím již dlouho a jsem maximálně spokojená! Neposkytuje jen skvělý a citlivý přístup a cenné rady, které mi vždy pomohly, ale využívám i služeb jejich přístrojů ! Léta jsem se nemohla narovnat v zádech, ale přístroj, který má paní doktorka mne vrátil opět do života. A chodím i na léčbu kyslíkem, je to úplný zázrak. Doporučuji vyzkoušet. Klobouk dolu.
Věra
Paní doktorka je svědomitá,příjemná.Jsem sní spokojená,hlavně pacienta neodbývá,jako někteří lékaři.
Na internet lze napsat cokoliv.Připadá mi proto,že pan Kulík a Anibas jsou podle jedovatého tónu jedna osoba ,která má právo vybrat si jiného lékaře a toho našeho nechat dál dobře pracovat.Tak dobrých praktických doktorů zase tolik ve Zďáře není.
Karel
Měl jsem strach,že po odchodu ze Stalingradu bude cesta k paní doktorce složitá.Ale je to dnes mnohem lepší.Změna určitě prospěla ordinaci i pacientům.Hodně zdaru.
Dita
Výborná doktorka,umí naslouchat,poradit,je milá a se sestrou jsou skvělý tým.Chodím k ní už léta a můžu jen doporučit.
Upravit nebo spravovat profilObjednejte se na ZnamyLekar.cz
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Žďáru nad Sázavou
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Žďáru nad Sázavou
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Žďáru nad Sázavou
- Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Žďáru nad Sázavou
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Žďáru nad Sázavou