Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
Zklamaná pacientka
Pan doktor neustále ruší termíny, náhradní alternativu sám nenabízí. Bohužel mi tento styl komunikace nesedí. Po několikátém pokusu jsem u něj léčbu vzdala.
Pavla Š
Velmi mi pomohl. Nejlepší fyzioterapeut, kterého jsem kdy navštívila. Jednalo se konkrétně o krční páteř, od které mě dlouhodobě bolela hlava. Nyní mám již několik měsíců klid.
Pan Vorel je velice šikovný a citlivý masér. A 100% je to poctivý mladý muž, který si nepotřebuje psát hodnocení.
Radka
Dobrý den. Jezdím k panu Vorlovi již 5let a vlastně celá naše rodina až z Prahy.
Pracuji jako lékař a tak mohu posuzovat.Jako odborníka si ho moc vážím a moje krční páteř se pod jeho rukama dala dohromady.Přeji hodně zdaru a spokojené pacienty.
Mudr.Hloubal Marcel.
pacient
Je opravdu dobrý
e
Byla jsem spokojená.
Phdr. Rukavičková Marie
Právě jsem se dosta na stránky známý lékař a jsou dobře udělané. Ráda napíši hodnocení na pana fyzioterapeuta který pomohl celé naší rodině. Od mládí mám problém s krční páteří a trpěla jsem na závratě. Pan Vorel muj stav zlepšil natolik.že se nebojím jít ven a dokonce už mohu pracovat na zahrádce a chovat vnoučata což bylo předtím nemožné. Velké díky a krásné vánoce. Rukavičková s rodinou
Houvorková Marcela, Mladá Voži
Moc pomohl mé dceři která od poberty trpěla na migrény. Děkuji a přeji hodně zdaru.
Phdr.Radová Martina
také se musím vyjádřit.Měla jsem po těžkém těhotenství potíže s páteří.Pan Vorel mi strašně pomohl už při druhé návštěvě.Byla jsem děsně zoufalá a pomalu mě dělalo potíže pochovat malé jak mě bolela záda. Cítím se již dobře a velké poděkování panu Vorlovi. Radová s malou Martínkou
Mgr.Duza Jan
pomohl s kolenem,už jsem zoufal.Pan fyzioterapeut pomohl asi po 5 návštěvách jsem běhal:-)
Upravit nebo spravovat profilFyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Táboře
Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Táboře
Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Táboře