Martin Tyll
Nejsem stálým klientem pana zubaře , dělal mi jen pár zákroků které musí dělat specialista a muj zubař nezvládl , musím říct že lidi který mají tu čest mít takového zubaře mají veliké štěstí v dnešní době . Pan zubař je velice vstřícný , šikovný a určitě moc poctví ve své práci , ceny určitě přijatelné vzhledem tomu jak je vybavení s ktrým pracuje nákladné , škoda že není více takových aby se dostala stejná profesionalní péče všem .Mohu jen doporučit!!!!
Hess Miroslav
Krátce a stručně,naprostá spokojenost, hodnotím Zubní kliniku Avadent vedoucího Mudr Ludka Vališe na 1A .
Adriana Staňková
Ve svém životě jsem prošla mnoho zubaři. Se zuby mám starosti od chvíle, co vyrostly. Kdyby nebylo Pana doktora Vališe, byla bych už nejspíš bezzubá. Neskutečně šikovný, citlivý, precizní a vždy milý. Nikdy v životě jsem se nesetkala s takovou vstřícností a citlivostí, tak jako v jeho ordinaci. Strach, který si člověk vyvolává v sobě sám , bolí vždy nejvíce , nikoliv výkony v této ordinaci. Nesmírně šikovná laborantka , která patří k tomuto lékaři vytváří skutečné umělecké díla, nikoliv zubní protetiku . Sestřičky jsou vždy milé a usměvavé. Ve svém životě bych neměnila. Patří Vám mé obrovské DĚKUJI :) .