Zobrazit ostatní profily diabetologů v okolíCeník
Mervartová
Je to úžasný doktor, který mě dokázal do 9ti dnů vyléčit z chronických zánětů ledvin a močového měchýře. Jsem ráda, že jsem se dostala do jeho rukou jsou jako ochranná křídla andělská. Milý, dá se s ním povídta, dokáže se Vám i rozdat, když jde do tuhého. Když jste v nemocnici s ledvinou a potřebujete ještě jedno vyšetření, dokáže Vám sehnat i doktorKU dle přání. Jsem Vám pane doktor, vděčná, že díky Vám můžu ještě žít.
je super.doporučuji.
Velice arogantní vztah k dětskému pacientvi v ordinaci i rodičům. Takto si primáře dětského oddělení nepředstavuji.
TAK PROČ KNEMU CHODITE?JE SPOVSTA JINYCH,TAK TO SKUS TE.A UVIDITE.
NEJLEPŠÍ.DEKUJI ZA POMOC .
Iveta Hájková
Já znám pana primaře skoro 30let.Poznala jsem ho jako dítě a teď k němu chodím se synem i dcerou.
Vždy je velice ochotný, trpělivý a pečlivý. K dětem se chová úžasně a nikdy jsem ho nezažila ve špatné náladě.Uznáváme ho jako lékaře, ale i jako člověka.
My ho můžeme jen a jen doporučit.
KOMBERCOVÁ
NEVIM CO MATE PROTI NEMU.DETE DO LAZNI A POSLECHNETE MAMINEK JAK SE K NIM CHOVAJI DOKTOŘI.BYLA JSEM V ŠOKU.JA NEMAM ŽADNYJ PROBLEM Z PANEM PRIMAŘEM.A JSEM MU MOC VDEČNA ŽE MNE POMOHL ZVLADNOUT TEN PROBLEM .MOC PRIJEMNYJ.VSTRICNYJ.KDY KOLIV JSEM MU VOLALA I POZDE VNOCY,VŽDYCKY PORADIL A BYL PRIJEMNYJ.MAM MOC CHYB TAK SE OMLOUVAM,JSEM CIZYNKA.CHCY PODEKOVAT PANU PRIMAŘI ZA TO ŽE TU TEŠKU PRACY ZVLADA TAK DOBŘE.DEKUJI MOC.
velice arogantní,lidi bere jako materiál.