Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Ivana Pindrochová Orlová
No nemůžu si na něho stěžovat sve dvě děti jsem donosila v poříádku díky němu i když toho moc nenamluví. Jsem na něho zvyklá, takže bych asi zatím neměnila.
Mili
Pan doktor,je jemný,hodný,,poradí,starostlivý,,,měla jsem ginekoložku a bylo to hrozné.Těd jsem velmi spokojená!!!Nikdy jsem s ním neměla problém :) A sestřičky ty jsou taky božíííí :) kdyby takový byly všeci nebala bych s etak doktoru :)
NELIDSKÝ.............................VELMI NEPŘÍJEMNÝ!!!!!
Je to dávno co jsem chodila k panu doktorovy .. Byl první a do te a je to par let, rada na něho vzpomínám.. Kdybych nebydlela tak daleko spátky bych se k němu vrátila. Jestli tohle čte.. zdravím ho i sestřičky!! Špillerka p.s JE TO JEDEN Z NEJLEPŠÍCH!!
Vaňatková Lenka
Pan doktor je skvělý. Pomohl mi k vytouženému těhotenství. Vyléčil mi endometriozu. Chodím k němu několyk let a nemůžu si stěžovat. Doporučil mi laparoskopii na klinice Alva a sám u ní asistoval. Měnit určitě nebudu a sestřičky taky supér.
Zdenka
Nejlepší doktor kterého znám. Hodně mi pomohl jako lékař a také lidsky. Možná se některým ženám zdá že se chová jinak než by si přály, ale je to lékař a musí si zachovat od pacientek odstup. Já osobně mu dávám celých 100%
Anna Z Orlové
Pokud jsem byla vpořádku, byl korektní. Jakmile nastaly komplikace v těhotenství,
choval se velmi neurvale.Když jsem odrodila mrtvé dítě v 8. měsíci těhotenství, odmítl mi
napsat doporučení, která mi sdělili v nemocnici. Nebýt p. doktorky Rzymanové, skončila jsem na psychiatrii.
Jana
Pan doktor je určitě odborník, jen kdyby od něj ženy nechodily,jak nakopnuté koněm.
můžu říct jedině to nejlepší, stejně jako o jeho kolegovi p. Gebauerovi, se kterým sdílí ordinaci.Přístup sester je také velice přívětivý
nejlepší gynekolog z orlové doporučuji
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Orlové
Gynekologové s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Orlové
Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Orlové