beata.hl
vůbec mi její arogantní chování nevadí...je to profík a totéž vyžaduje od druhých, naprosto pochopitelné...kdo nemá problémy se zuby, a tím myslím problémy, nedokáže ohodnotit...kdo má, ten konstatuje stejně jako já : špičkový lékař, zdaleka nejlepší v širokém okolí !!! jen tak dál paní doktorko :)
kawuloková
Velmi profesionální lékař, zde se platba za kvalitu rozhodně vyplatí. Pokud si kdokoliv vyškoluje nějakého asistenta, holt se nutnost připomínek a popohánění k práci jednoduše vyžaduje, výsledek pak stojí za to. Rozhodně doporučuji a jsem ráda, že takovouto stomatoložku v kraji máme.
Doporucuji, profesionalni stomatolozka! Do jeji ordinace chodim rada a uz se vubec nebojim jakychkoliv zakroku. Mam i velmi dobre zkusenosti s tim jak osetruje deti, je pratelska1
k paní doktorce jsem chodila, opravila mi kazy, které byly ukryty pod původní výplní a minulá stomatolažka dle jejího úsudku byly v pořádku. Odhalil je rendgen, příplatek za nadstandart - plomby, který se vyplatí a je časově na zhotovení náročný.
Je to velmi kvalitní zubařka, ale svým pacientům po konzultaci a následně zákroku, by měla povinně pouštět do sluchátek nějakou příjemnou hudbu, aby neslyšeli její arogantní chování - což mě donutilo k tomu najít si jiného stomatolaga na podobné úrovni. Myslím, že toto zapotřebí opravdu nemá, zvedat si seběvedomí takovým způsobem.
doporučuji
spokojený klient
S ošetřením i přístupem paní doktorky i sestřiček jsem byl vždy spokojen/dobrá komunikace v případě změny termínu apod./Kvalita péče -absolutně,neoddiskutovatelně nejlepší přinejmenším na Ostravsku.Poruchou osobnosti zřejmě trpí i pisatelka záštiplných hodnocení,alespoň soudě podle 4x stejné IP adresy.Je- li nespokojena má svobodnou volbu lékaře.
velmi spokojený pacient
Nekompromisní profesionál.Kvalita její práce vysoce překračuje hranice regionu/obdivné hodnocení zahraničního stomatologa -Švýcarsko/.Její práce zkrátka dlouhodobě funguje.Naprostá spokojenost.
b.m.
Křičí po pacientech i sestřičkách to není profesionalní.Když už má nadstanardní ceny tak at ma i chování.Je taky jenom člověk se zubama v puse.
méně spokojený pacjent
No, neřekl bych že je profesionálka, byl jsem ošetřován asi v 18 hod. kdy byla pani doktorka velice podrážděna až napříjemná, před pacjentem seřvala sestřičku když uklízela použité náčiní ,že prý dělá hluk
Radana
Přísná, ale výborná doktorka. Vysvětlí, vyšetří, poradí a taky doporučí a nenutí. Díky ní se zubaře nebojím a konečně si čistím zuby jak se mám, reklamy na super kartáčky mě nerozhodí, mám svoji značku a hlavně tu správnou techniku. Dojíždím za ní již pět let 400 km a nechce se mi přejít k někomu jinému. Pacientovi se vždy věnuje na 100% a i když má plno, vždy mi vyjde vstříc, když mám nějaký problém.