Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Jan Demeter
P. Doktorka je ochotna milá dá se sní hovořit o všem, a vše vysvětli. Pošle vás na vyšetření na vyšetření aniž by jste ji to řekli. Velice ochotna .
Jiří V.
Skvělá odpovědná znalá milá. Opravdová lékařka. Píší s odstupem několika měsíců ale několik let již docházím. Vozil jsem svou mamku také sem, velká spokojenost, moc a moc děkuji. Na setkání s touto doktorkou se i těším. Kdo naší milou doktorkou poznal, tak ví o čem píšu
Mája
Zatím nemohu posoudit účinnost léčby, ale jinak, přesně jak píší lidi přede mnou. Je skvělá. Opravdu učiněný zázrak. My co jsme zvyklí spíše na ego-maniaky doktory, super empatická ženská lékařka, která nasadí všechny páky co jsou, aby Vám pomohla. Dá se s ní mluvit, neseřve Vás jako většina doktorů, což je tedy alespoň má dosavadní častá zkušenost, bohužel. Snad se i zadaří pořešit zdárně můj celoživotní problém. Je fakt, že jako jediná mě poslala i kdysi na CT v noci, když měla službu na pohotovosti, jiného doktora nikdy nenapadlo udělat mi jediné vyšetření.....člověk si opravdu připadá pak jako hypochondr a bl..c, přestože má celoživotní potíže, nedovolí si zažádat o nic. Paní doktorka Vás pošle sama od sebe a na nejlepší vyšetření.....fakt, skvělá.....Také si pro mne došla do čekárny :-) je fakt, že cestou do ordinace bych se tak pětkrát ztratila a dobývala jinam :-)
balounova.hanca
Opravdu velmi pečlivá,milá a obětavá pani doktorka,Takových lékařů je dneska už hodně málo.Doporučuji všem pacientům.Moc mi pani doktorka pomohla od bolestí zad a za její obětavou práci moc děkuji. Balounová
Jana
Výjimečná paní doktorka, pečlivá, starostlivá, zajímají ji příčiny problému, nejen následná léčba, doporučí vás i na specializovaná vyšetření, se kterými ostatní lékaři "šetří". Po všech předchozích anabázích se zády jsem neskutečně spokojená, je opravdu nejlepší široko daleko.
Jana
Dany
Výborná paní doktorka, milá, pečlivá, fundovaná. Pošle vás na pracoviště, které je určitě lepší, než to v místě bydliště. Přemýšlí, jak by pacientovi pomohla a nechává dělat různá vyšetření, aby se dostala ke zdárnému výsledku. Dokonce mi i volá, když se potřebujeme na něčem domluvit, chodí pro mne do čekárny, i když má asi 3 sestry. Opravdu, paní doktorka je jedna z nejlepších, se kterými jsem se setkala.