Travnicka 2, Prostějov
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Psychologické poradenství
Vyšetření paměti
Základní vyšetření
Kristýna A
Paní doktorka je úžasný člověk s velkým srdcem . Je to anděl
L.
S přístupem paní doktorky jsem velmi spokojena. Je vstřícná a profesionální. Snaží se mi vždy maximálně vyjít vstříc a hledá ty nejlepší dostupné možnosti léčby. Nemám, co bych vytkla.
Nespokojeny pacient
Psal jsem to uz jinam, napíšu to taky sem.
Kdyby šlo dát 0 hvězd, ale...
Tato lékařka se mnou vůbec o mém problému nediskutovala. V jedné z místností její ordinace se mnou hovořila akorat její zdravotní sestra a ta se na můj problem taktéž neptala. Přišel jsem k ní s určitými psychickými problemy, které jsem chtěl vyřešit s její pomocí. Viděl jsem tuto lekařku pouze jednou a to při první a zároveň poslední navšteve... Jak píši výše - místo toho, aby mi nabidla nějaké řešení mého problému, tak mi rovnou bez jakekoli bližši diskuze napsala doporučeni k přijetí do PĹ. V této lékařské zprávě k přijetí byly zcela nesmyslné a nepravdivé údaje o mém zdravotním a psychickém stavu.(jak jsem se později dozvěděl...) Na základě této nesmyslné zprávy jsem byl přijat do PL a tam taktéž, aniž by kdokoli cokoli se mnou diskutoval, jsem byl omezen ve sveprávnosti soudem, ke kterému podali podnět na základě této nepravdivé zprávy tamní lekari.
Honza
Výborná paní doktorka, pomohla nám s babičkou, když už jsme si nevěděli rady, dokáže přemluvit, aby začala babička s léčbou :)
Dresler
Paní doktorka se ve svém oboru vyzná.
Dokázala rozklíčovat mé problémy s rodiči a nasměrovat mne do dalších let. Dokázala mi pomoci i nad rámec svých lékařských povinností a zařídila akutní ústavní léčbu přednostně.
Po deseti letech vzpomínám jen v dobrém a když cítím krizi, vím na koho se obrátit.
Alča B.
Paní doktorka pracuje na správném místě, je lidská, milá, má srdce na správném místě, se svými pacienty to prostě umí. Dokáže vyslechnout, pomoct, poradit, léčit.
Paní doktorka mi poskytla profesionální a kvalitní péči na vysoké úrovni. Velmi mi pomohla a jsem jí za to vděčný. Určitě doporučuji.