Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
K. O.
Příšerná neempatická doktorka, která rozdává nevhodné poznámky. Nikomu nedoporučuji.
P.P.
Myslím, že paní doktorka ví co dělá a je velice pečlivá a ochotná. Nebýt jí, asi bych sem nepsal. Díky
Bohužel se musím ohledně paní doktorky podělit se špatným názorem, na urologii jsem přišla s urologickými problémy, přičemž paní doktorka mně prvou větou odrovnala zcela nemístní poznámkou kolik sexuálních partnerů jsem měla za poslední dobu, přitom si asi neuvědomila s kým mluví, protože jsem vysokoškolsky vzdělaná, vdaná matka s dítětem. Paní doktorka provedla vyšetření, přičemž jsme byly dohodnuté, že se mi ohledně dalšího postupu ozve. paní doktorka to asi řekla ze srandy, protože jsem marně na její telefonát čekala. Z toho jen vyvozují, že paní doktorka není moc pečlivá a odpovědná, taktéž svou nemístní poznámkou moc zdvořilá. třešničkou na dortu bylo, když mně řekla, jestli nechci chodit na vyšetření k jejímu kolegovi, čemuž jsem už vůbec nechápala. K paní doktorce se bohužel už víc nechystám. Martina
Radko Hnízdo
Dnes jsem ve strachu byl na cystoskopii na urologii Na Bulovce. Nejprve ráno mne telefonicky uklidnil p.primář Krolupper. Ale byl jsem stále na vahách.A pak si mne v 10 hod. "do práce" vzala milá p.MUDr. Lucie Vacková. Nejprve mne zklidnila a pak provedla výkon bezbolestně. Ještě jednou dík dobrá vílo.A také pomocný personál byl perfektní.
V úctě Radko Hnízdo
Upravit nebo spravovat profilUrologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Urologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Urologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze