Praktický lékař - stomatolog
Zvoncovitá 1969, Praha

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Praktický lékař - stomatolog plomby, kanálky, rekonstrukce zubu, korunka

Nejlepší a nejpečlivější zubař, kterého znám. Vždy, když člověk přijde na objednanou dobu, včas a bez čekání jde do ordinace. Velmi pečlivý a profesionální přístup. Během ošetření se říká, co se bude dít. Pokud je několik možných řešení problému, vždy perfektně je vše vysvětleno a doporučuje paní doktorka nejefektivnější řešení. Já osobně doufám, že budu moct být pacientkou pořád.

Chodím k ní víc než 15let, ano připravte si hotovost jelikož pojišťovna toho tady moc nezaplatí, ale pokud chcete kvalitu, tak tady jste správně. Jednou mi nějak nezvládla plombu a ta po pár měsících vypadla, řekla mi, že je to vada materiálu a zdarma vyměnila. Mám většinu zubů plombovaných a některé plomby tam jsou více než 10let bez problému.

Ráda se podělím o mojí další zkušenost s paní doktorkou. Ačkoliv se snažím o můj chrup pečovat a navštěvuji paní doktorku pravidelně, tak se mi stala nepříjemná věc a ještě k tomu v pátek, kdy NEMÁ ordinační hodiny. Paní doktorku jsem nerada, ale přeci zavolala. Ta neváhala, přijela přes celou Prahu, ordinaci OTEVŘELA a byla jsem v jejím volném dnu ošetřena. Za to jsem velice vděčná a nevím kolik stomatologů v Praze by jednalo také tak. Marcela Janáková

Jsem s paní zubařkou velmi spokojen. Chodím k ní již 15 let a 8 let i s celou rodinou. Podle mne je velmi svědomitá, pečlivá a profesionál. Mohu jen doporučit.

Velmi dobrá a pečlivá paní doktorka. O zuby se mi stará již více než 10 let a neměl jsem s ní ani s její prací sebemenší problém. Její péči mohu vřele doporučit. Nevím,proč pan "nespokojený" neřešil svůj problém u paní doktorky, ale nechal si plombu vypadnout!?

N

NEJHORŠÍ zubařka EVER!!!! Tváří se jako strašně ochotná profesionálka, ale plomby dělat neumí!! V životě mi žádná plomba nevypadla, ale plomba od této zubařky zlobila od začátku a včera mi vypadla asi po dvou letech!! Neuvěřitelná fušeřina a nejsem první!!! Nevěřte jí ani nos mezi očima!

Paní doktorka je profesionální a vždy se snaží najít způsob jak zub zachránit. Chodíme k ní celá rodina a jsme moc spokojeni!!!!
Na naše děti je vždy moc milá a příjemná a pokaždé dostanou i malou drobnost jako odměnu.
Doporučuji!!! Peněz za nadstandartně profesionální práci a přístup rozhodně nelituji!!!!

Č

S pí.doktorkou jsem velmi spokojená, chodím k ní asi 15 let. Náladová se mi nikdy nezdála a stěžovat si že nemá smlouvu s konkretní pojišťovnou je zbytečný nářek. Stačí se optat dříve než se k nějakému specialistovi objednám.

S paní doktorkou jsem velice spokojena, chodím k ní skoro 20 let a dá se říci, že jsem s ní zestárla. Kvalitou práce i jednáním je na úrovni švýcarských zubních ordinací se kterými mám také zkušenosti.

Jsem dlouholetá pacientka paní doktorky a musím říct,že vše co udělala,funguje bez problémů.investic rozhodně nelituji.