Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Psychoterapie
Praha, Praha
ordinace
Renáta Šťastná
Paní doktorku Lucii Součkovou mohu jen doporučit. Nejenže byla po ruce když jsem potřebovala rychlou konzultaci, ale našla rychle řešení pro mě i moje dítě. Je to odbornice na slovo vzatá, umí naslouchat a je pozorná. Měla jsem pocit, že je tady pro mě, což by sice mělo být, ale není to tak vždycky. Děkuji za to, že se umí vcítit, dala mi naději, že bude lépe. A měla pravdu. Neznám lepšího psychologa než je ona!
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, ráda bych se k vám objednala na párovou terapii. Je to možné? Předem děkuji za odpověď. Marie
Dobrý den, párová terapie možná je, pracuji buď s kolegou nebo sama, záleží na Vašich preferencích, pokud máte zájem, ozvěte se mi prosím měla bych volný termín v polovině února.
Hezký večer Lucie Součková
Zdravím chci se zeptat jestli je možné potlačit nebo vyléčit tinnitus hypnozou,když vím že spouštěč byla psychika deprese a úzkost
Dobrý den, souhlasím s kolegy, že tinitus bývá uváděn mezi potížemi, které jsou hypnózou pozitivně ovlivnitelné. Tinintus je velmi psychicky náročné onemocnění a psychoterapie pomáhá také s vyrovnáním se situací.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze