Bc. Lucie Pecinková

Terapeut , Kouč Více

Kontaktní údaje

Při studiu na vysoké škole zdravotnické jsem pracovala v hospicu, kde se klienti často zamýšlejí nad svým životem. Slýchávala jsem od nich, že by si přáli dostat druhou šanci a žili by život jinak. Do hospiců se nadále vracím a pomáhám terapiemi ke smíření a odpuštění. Cestovala jsem a vzdělávala se.
Ve Vietnamu jsem pracovala v autistickém centru v Hanoji, seznamovala jsem rodiče a vychovatele dětí s technikami, aby předešli frustraci a jejich sebezraňování.
Žila jsem léta v Anglii, kde jsem pracovala s dětmi s nejtěžší formou autismu, denně dodržovala strategický plán uspokojování individuálních potřeb klientů a podporovala rodiče, kteří se snažili překonat výčitky, že nezvládají péči o své děti.

Metodu EFT jsem vystudovala v EFT Akademii v Praze u Aničky Paškové, kde jsem si vyzkoušela sama na sobě, jak účinná a jednoduchá technika to je a jak si mohu změnit svůj život. Udělala jsem rozhodnutí šířit tuto metodu dál, plním si svůj životní záměr pomáhat lidem a stále se raduji z rozzářených oči mých klientů.
  • EFT terapie

EFT – Lucie Pecinková
Poděbradova 836, Louny

Zobrazit ostatní profily terapeutů v okolí

Individuální psychoterapie

Poradenství pro rodiče

Psychoterapie

Od 800 Kč

Jak fungují ceny?

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Bc. Lucie Pecinková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor