Ve Vietnamu jsem pracovala v autistickém centru v Hanoji, seznamovala jsem rodiče a vychovatele dětí s technikami, aby předešli frustraci a jejich sebezraňování.
Žila jsem léta v Anglii, kde jsem pracovala s dětmi s nejtěžší formou autismu, denně dodržovala strategický plán uspokojování individuálních potřeb klientů a podporovala rodiče, kteří se snažili překonat výčitky, že nezvládají péči o své děti.
Metodu EFT jsem vystudovala v EFT Akademii v Praze u Aničky Paškové, kde jsem si vyzkoušela sama na sobě, jak účinná a jednoduchá technika to je a jak si mohu změnit svůj život. Udělala jsem rozhodnutí šířit tuto metodu dál, plním si svůj životní záměr pomáhat lidem a stále se raduji z rozzářených oči mých klientů.
Psychoterapie • Od 800 Kč
Psychoterapie dětí a dospívajících • Od 650 Kč
Zobrazit ostatní profily terapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Od 800 Kč
Psychoterapie dětí a dospívajících
Od 650 Kč
EFT – Lucie Pecinková
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Bc. Lucie Pecinková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor