Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Nevien s.r.o. je nové, moderní nestátní zdravotnické zařízení v Hradci Králové, v oboru rehabilitační a fyzikální medicína a fyzioterapie bez podpory většiny zdravotních pojišťoven. Nově jsme pro Vás navázali spolupráci s pojišťovnou 213 a 209.
Naší doménou je léčba bolestivých stavů pohybového aparátu:
bolestí zad – bolesti krční, hrudní a bederní páteře vč. lumboischialgických obtíží, cervikobrachiálních syndromů
bolestí hlavy – cervikraniální sy
bolestí kloubů vč. entezitid /tenisový loket, oštěpařský loket/, bolesti kyčlí, ramenou
stavy po operacích páteře
dysfunkce pánevního dna, stresová inkontinence, funkční sterilita
interní onemocnění – gastroesophageální reflux, respirační onemocnění
Chcete konečně nalézt odpovědi na Vaše stávající pohybové potíže a zdroj Vaší bolesti? Máte zájem lépe poznat své tělo a zjistit, kde jsou jeho slabá místa? Objednejte se k nám!
Jak to u nás probíhá?
Vstupní vyšetření zahajuje rehabilitační lékař, který podrobně rozebere Váš zdravotní stav, životní styl, životosprávu, zhodnotí dosavadní zobrazovací a laboratorní výsledky a následně provede kineziologický rozbor se zhodnocením Vašeho celkového zdravotního stavu. Důkladný rozbor je nutný i v případě, že aktivně sportujete a chcete provádět kompenzační cvičení tak, abyste předešli úrazům a preventivně chránili své tělo.
Vyšetření se zaměřuje na zhodnocení držení těla a jeho kvality, pohybové stereotypy, svalovou sílu a kondici, rozsah pohybu v kloubech a jejich případné odchylky. Na základě tohoto vyšetření je možné odhalit Vaše slabiny a jejich vhodnou podporou zlepšit sportovní výkon, odstranit bolest či zlepšit celkovou kondici. Po důkladném vyšetření Vám lékař sdělí závěr a vytvoří cíl terapie s jednotlivými kroky a je jen na Vás, zda využijete možnost následné spolupráce s našimi špičkovými fyzioterapeuty k dosažení stanovených cílů.
Naší doménou je léčba bolestivých stavů pohybového aparátu:
bolestí hlavy – cervikraniální sy
stavy po operacích páteře
dysfunkce pánevního dna, stresová inkontinence, funkční sterilita
interní onemocnění – gastroesophageální reflux, respirační onemocnění
Jak to u nás probíhá?
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili MUDr. Lucie Neškrabalová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorJste tento lékař?