Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Masarykův onkologický ústav Jiný

Rozhodně péče paní doktorky nemá nic společného s profesionalitou. Poté, co zjistila, že nejsem očkovaná proti Covidu, se začala chovat velmi nepříjemně, aniž by zjistila důvod. Načež se mě zbavila… Navíc se záhadně ztratili dokumenty z mé nepovedené operace a sestra mi sdělila, že se mnou nesmí mluvit.
Vše je v řízení.
Rozhodně nedoporučuji. To, že si jde někdo zaběhat za rakovinu, neznamená, že je kvalitní lékař. Spíše je to šaráda a komerce! A ještě člověk stráví celý den v čekárně, Bohužel pan primář XXXX předal svoje pacientky doktorce bez empatie.

Paní doktorka je na svém místě. Kdyby nebylo jí a její péče, kterou mi věnuje dodnes, nevím jak bych vzhledem ke svému zdravotnímu stavu dopadla. Při našem prvním setkání se mi představila a podala mi ruku. Vyšetření u ní probíhá vždy velmi šetrně a na nepříjemné chvíle vás upozorní dopředu. Je velmi důsledná, při kontrolách mi odebírá krev a většinou používá i ultrazvuk. Vše mi vždy důkladně vysvětlí a odpoví na jakýkoli dotaz tak, že pokaždé vše pochopím. Její péče stojí za nějakou tu chvilku čekání v čekárně. Pacientek má opravdu hodně a můžeme být rády, že jsme v její péči. Sestra je také velmi příjemná.Děkujeme paní doktorko!