Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Jan Jan
Absolutně nedoporučuji.
Neochota, neomalenost sestry i lékařky, absence jakékoliv empatie, direktivní hulákání, podrážděnost.
Přivedl jsem 72letou maminku, již odeslala lékařka na ORL s tím, že nás možná vezmou, nebo se máme někam objednat.
Sestra velice nepřátelsky rovnou zdůrazňovala, že je pozdě, že normálně již neberou, za ní jsem viděl nenávistný pohled lékařky.
Poté řekla ano, vezmeme Vás, ALE NEMUSELY BYCHOM v tuhle dobu!
Slušně a zdvořile jsem jen poprosil, aby na maminku byly hodné, že se bojí po takovém přijetí.
V tu chvíli obě dámy začaly hulákat na mne jedna přes druhou, co to má znamenat, že maminku přece vezmou a že paní doktorka tímhle stylem prostě hovoří, a že tohle má tak ráda, když někdo poučuje. Mezi tímto výlevem jsem opaovaně volal, ať nezvyšují hlas a nekřičí na mne.
Maminka je citlivý a empatický člověk. Ve svém věku by se neměla jakkoliv rozčilovat a celou noc prý nemohla usnout po takovém jednání.
vendiska
Výborná lékařka, pomohla mi odstranit dlouhodobý problém. Profesionální, milá.
.--
Paní doktorka Lorencová je podle mě výborný lékař. Vždy je buď milá nebo neutrální. V životě se mi nestalo, že by byla nepříjemná. Sestřička je též milá. Nic se s p. doktorkou nezanedbá. Je velmi pečlivá, vždy raději udělá výtěr, když se jí něco nepozdává. Určitě VELMI DOPORUČUJI :)
Upravit nebo spravovat profilOtorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Otorinolaryngologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze