Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Dětská psychologie – poradenství, diagnostika a psychoterapie v oblasti rodinných vztahů, výchovy dítěte, rozvodové problematiky, problémů spojených s dospíváním, školních problémů a dalších vývojově a osobnostně specifických obtíží.
Vyrovnání se s traumatickými událostmi – sexuální zneužívání, týrání, úmrtí blízkého či jiná tragická událost.
Kromě dětské psychologie nabízím též specifickou diagnostiku a psychoterapii ve stáří.
Vystudovala jsem jednooborovou psychologii na FF MU v Brně. Od r. 2007 mám atestaci z klinické psychologie a od r. 2008 funkční specializaci v systematické psychoterapii. Absolvovala jsem akreditovaný psychoterapeutický výcvik v PCA psychoterapii dle C. Rogerse, výcvik v nedirektivní psychoterapii hrou a sebezkušenostní arteterapeutický výcvik. Mám odborné zkušenosti ze zahraničí, zejména ze skandinávských zemí a z Německa.
V letech 2004 – 2008 jsem pracovala v Dětském krizovém centru o.s. s dětmi týranými, zanedbávanými a sexuálně zneužívanými.Od r. 2008 dosud pracuji v psychiatrické léčebně Horní Beřkovice (specializace - gerontologie, od 2009 jsem na rodičovské dovolené). Od roku 2007 kombinuji práci s privátní praxí – v letech 2007 - 2009 jsem pracovala jako psycholog v jazykové školce Bumble Bee, od 2012 působím mám psychodiagnostickou a psychoterapeutickou praxi v Alivio centru, od 2008 jsem také konzultantem pro organizaci Spolupráce s.r.o. (rozvojové a vzdělávací programy).
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili PhDr. Lucie Králíková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorPsychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze