Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
R.S.
Paní doktorka i sestra .... arogantní. Zlehčování potíží. Nedivím se, že z ordinace v Teplicích se odstěhovala bez udání nové adresy .
Viki
Pí. Doktorka je arogantní. Na člověka ani nesahne. Sestra i dr hrůza. Nepomohli nevysetrili nic. Nikdy v životě už
N.Š
Maminku lékařka nevyšetřila ani se na ní nepodivala,do nálezu napsala,jak podrobně ji vyšetřila,byla arogantni,nedoporučuji
Ivana Č.
Nepopirám, že paní doktorka je profesionál, ale vadila mi drzost a arogance. A to není jen muj názor.
M.K.
Paní doktorka bez zájmu, empatie, bez očního kontaktu, nepříjemná. Bohužel má zkušenost. K ní už nikdy.
R.T
Dobrý den onemocněl jsem nemocí ALS a paní rádoby doktorka mi doslova řekla že si vymýšlím přešel jsem k jinému lékaři a ten si mě vzal do péče a posílal mi na různá vyšetření a pak mi zdělil že mám nemoc ALS ale paní Kozlová není lékař na správném místě
schioli
milý přístup jak paní doktorky, tak sestry, což pokládám za první nadějný krok k uzdravení,alespon k vylepšení problému.Paní doktorka problém neřešila jen medikamenty a navrhla několik možností , které současně absolvuji .Paní doktorku jsem si vyhledala na internetu, že se nezabývá jen klasickými metodami, ale např. guna ap..
Za mne - tak jak to má ideálně být. Olga Schindlerová Teplice