- dětská psychologie
Poradenství pro rodiče • 2 000 Kč
Zobrazit ostatní profily dětských psychologů v okolí4 názor pacienta
Hledejte v názorech
Martina
Byla jsem u paní psycholožky se synem na vyšetření školní zralosti. Děkuji ji za trpělivost, dokázala ho strhnout ke spolupráci a získat si jeho důvěru. Sám maloval a rozvykládal se, což u něj nebývá obvyklé při prvním kontaktu s neznámým člověkem. S jejím milým přístupem vzal testy jako zábavu a bez potíží se je podařilo zvládnout, byť byly dlouhé. Je moc fajn, že tuhle práci dělají lidé, jako je pani Mgr. Kotková, pro které je to poslání a ne nutnost a jen práce. Přeji hodně spokojených malých človíčků.
Edita
Ještě jednou děkuji paní psycholožce za skvěle odvedenou práci. Dokázala v našem synovi najít to lepší. On sám je odtažitý, nejistý, s "cizími" lidmi vůbec nebaví, u ní rozvázal a spolupracoval velmi nadstandardně. Jsem ráda, že jsme přišli právě k Vám. E. Klímová
Marketa
Paní psycholožku Kotkovou mohu vřele doporučit, je velmi milá, empatická, pozorně vás vyslechne a vše ochotně vysvětlí. S dětmi to moc umí, je trpělivá a snaží se, aby vyšetření pro dítě nebyl stres, ale zábava.
Helena H.
Výborná paní psycholožka, milá a empatická. Synek, který je jinak před cizími zakřiknutý a většinou nekomunikuje, s touhle paní dokonce zůstal sám v ordinaci (měla jsem s sebou ještě mladší dceru, která dost rušila) a spolupracoval při vyplňování potřebných testů k posouzení školní zralosti. Vřele doporučuji, paní Mgr. Kotková se rozhodně neminula povoláním! H.
14 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
už nějakou dobu brouzdám a hledám po internetu nějakého psychologa na popud mého přítele, myslí si, že mi může pomoc jedině psycholog.
Chtěla bych se zeptat, jak to u Vás funguje a jestli musím mít nějaké doporučení, abych se mohla u Vás objednat, nebo zda nikoliv. A jestli jde ...Více
Dobrý den, určitě by bylo dobré zajít za psychologem a všechno s ním probrat, abyste společně zjistili, z čeho vaše potíže vyplývají a jak je zmírnit. Já bohužel na pojišťovnu nepracuji, klienti ...Více

děkuji za odpověď , ani jsem nečekala že si někdo najde čas mi odepsat :)
nakonec jsme se objednali k paní doktorce Beranové do Prahy, bohužel velmi málo lidiček pracuje s takto malými dětmi.
K Vašim otázkám syn alergie nemá, jiné děti zatím nemáme, když jíme s manželem jídlo kte...Více
Tak to jsem moc ráda, přeju hodně zdaru. Lucie Kotková