Je absolventkou Lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze a držitelkou evropské odborné atestace se specializací na dermatovenerologii. Pravidelně se zúčastňuje odborných kongresů a seminářů u nás i v zahraničí v oboru dermatovenerologie a estetická dermatologie. Vlastní certifikáty pro aplikaci botulotoxinu, výplňových materiálů, chemického peelingu, práci s lasery a je členkou v odborných společnostech: Dermatovenerologická společnost ČLS JEP, Společnost pro korektivní dermatologii a kosmetologii ČLS.
Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Spokojenost , vylepšení obličeje ( vrasky)
K paní doktorce dochází již delší dobu a moc ráda, je to člověk na správném místě a vždy odcházím spokojená. Je to velmi empaticky člověk.
Sofie Novotná
Paní doktorka je šikovná, zákrok bezbolestný, vše vysvětleno. Ceny dobré vzhledem k jiným zařízením, kde jsou ceny o dost vyšší. Vše je přirozené, myslím tím výsledný zákrok.
evasoukupwolf
Pani doktorku me doporucila dcera.Je nejen velmi mila ale jako lekarka velice sikovna.Jsem nadsena.Zakrok naprosto prirozeny.A presne jak jsem si predstavovala.Eva
Kristina
Velmi milá paní doktorka, vše krásně vysvětlí. Ošetření téměř bez bolesti a vše probíhalo skvěle. Výsledek také excelentní, mohu jen doporučit .
Carodej Dobrodej
Pani doktorku jsem take navštívila a jsem moc spokojena. Je velice mila a vse vysvětlí. Mohu jen doporucit!!ceny prijemne
tydlikova
Paní doktorka je pečlivá, specializuje se na inj.výplně,ceny jsou přiměřené, ne předražené jako jinde u podob.profesí. Mohu doporučit.
Upravit nebo spravovat profilDermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Dermatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze