Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
F
Určitě mohu pouze doporučit. Velmi profesionální a lidský přístup. Vše hezky vysvětlí a o všem dá vědět. V čekárně jsem nikdy nečekala déle než 10 minut. (Pouze jednou, kdy jsem došla pozdě já. Takže jsem si za to mohla sama.) Je velmi milá a přátelská, takže velice doporučuji!
Zdeněk Večeřa
Paní doktorka Jedličková je skvělá a svědomitá lékařka. Navíc pokaždé byla příjemná a ochotná, a stejně tak i sestřička. Z jakékoliv návštěvy se tak stala příjemná záležitost, protože nemáte pocit, že byste byli na obtíž.
cermakovapaja
Dobry den,našla jsem si paní doktorku dle vašich názoru a vubec me nezklamala. Úžasný přístup , cely jejich tým ochotný,příjemný a vstřícný . Hlavně vim,že nesnáším čekání a u paní doktorky tohle nehrozí,vzdy každého veme tak jak objedna. Nikdy bych nečekala,ze mi moje vada do budoucna bude vadit ,jak z estetických důvodu tak ze zdravotních. Došla jsem k nim loňského roku (myslim že to byl květen ), ani jsem se nenadala a už to měla paní doktorka namyšlene. Rovnatka jsme nasazovali v červenci vrch a srpen spodek. Nejhorsi bylo zjištění že po srovnání zoubku mi vznikne obrácený skus, což znamena operace a posunutí spodni celisti dožadu. Paní doktorka mi hned rázem domluvila operaci v Olomouci. Čekalo se na uplne srovnání zoubku po rovnatkach . Na operaci jsem šla letos v červenci ,vse se dalo vydržet,nic neni hrozne jak se zda. Hlavně kdyz kolem sebe mate tak skvělý tým.V Olomouci se o me starali jak o vlastní ;) nic nebolelo vic nez pocit hladu v břiše :) jelikož po operaci mate zfixovane zoubky k sobe gumickami a nesmi se celist otvírat. Tohle trva mesic-dva,da se to vydržet na jogurtech,výborná dieta : ) Vydrezela jsem a těšila se na dalsi návštěvu k paní doktorce jelikož me čekalo po roce a měsíci sundani obou apartu a muzu sama za sebe rict,ze nic krásnějšího nez krasny úsměv neznám. Myslim si,ze cely ten rok byl krasny a hrozne mi to uteklo,uz jen proto ,ze jsem kolem sebe mela šikovnou paní doktorku a jeji velmi šikovný tým. Vždy se tam rada vracím a už jen proto že ze me udelali uplne jineho člověka. Každy den začíná úsměvem , takže neváhejte nikdo v žádném věku.
Lucie
Naprostá spokojenost. Paní doktorka je vždy příjemná a totéž platí i o zbytku personálu. Předností je ochota a profesionální přístup. Kladně hodnotím i to, že pacient nestráví celé dopoledne v čekárně. Čekala jsem snad jednou a paní doktorka se mi omluvila. Mohu jen doporučit.
Martina
Dobrý den,paní doktorka Jedličková,je moc šikovná,ochotná,příjemná lékařka,která se pacientům vždy s úsměvem 100% věnuje,vysvětlí co a kdy asi pacienta čeká a ochotně odpoví na všechny
mé otázky.Chci také poděkovat za péči usměvavým sestřičkám .Moc celému kolektivu děkuji.MOHU JE DOPORUČIT!!!!!!
Dobrý den, paní doktorka je nejlepší ortodontistka v Brně a okolí !!!! Dceři rovná zoubky a jsem s její práci velice spokojení. Je milá, vstřícná, komunikativní a ráda vyhoví svým pacientům nejlépe jak to jde. Za její péčí a starostlivost jí moc moc děkujeme. Nikdy bych jí za nikoho nevyměnila !!! Přejí jí hodně úspěchů jak pracovních, tak osobních a ať má co nejméně konfliktních a netrpělivých pacientů.
Paní doktorka Jedličková mi za 2 roky narovnala zuby, už mám rovnátka dole, byl jsem spokojen, doporučuji. J.K.
Paní doktorku Jedličkovou mohu jenom doporučit. Díky jejímu profesinálnímu přístupu je moje dcera, která se velmi bála návštěvy a zákroku zubaře, úplně v pohodě. Děkujeme a ještě jednou doporučujeme, Markovi.
Paní doktorka je velmi ochotná, vstřícná a musím jí moc poděkovat za to, že moji dceřo, která se velmi bála ošetření dodala odvahu. Doporučuji všem !!
Paní doktorka je šikovná a velmi ochotná. Byl jsem s ní stoprocentně spokojen.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně