Psychiatr Více

České Budějovice 1 adresa

Ostatní služby

Umístění: PA CB s.r.o. Jiný

Velmi schopná lékařka. Chce se aby pacient fungoval i při psychických problémech. Snaží se vyléčit ,ne jen zaléčit, což se u jiných lékařů neděje. Paní doktorku mohu rozhodně doporučit.

Umístění: PA CB s.r.o. psychiatrické vyšetření

Paní doktorka je nejlepší, kam můžete v Budějovicích vůbec jít. Ze začátku jsem se bála, že je to mladá doktorka ,bez zkušeností a zda mi vůbec pomůže. Opak je pravdou ,je nejlepší a děkuji za ní.

E
Umístění: PA CB s.r.o. psychiatrické vyšetření

Paní doktorka je velice milá a vstřícná, snaha pomoci i člověku jež není schopen vyjít mezi lidi.

Umístění: PA CB s.r.o. farmakoterapie

Od listopadu roku 2023 do dnes, ledna 2024 jsem neobdržela recept na své léky. Telefon mi nikdo nezvedá, napsala jsem již několik SMS, na které mi doteď nikdo neodpověděl, taktéž emailů. Vše začalo, když jim vypadl systém na zasílání ereceptů. V tu dobu v listopadu jsem se s paní doktorkou domluvila, že si pro recept dojdu osobně do ordinace v určitou hodinu. Když jsem tam přišla, doktorka tam nebyla. Namísto toho tam byla spousta zmatených a sklíčených pacientů, kteří stejně jako já nevěděli, co dělat, protože telefon znovu nikdo nezvedal. Je nehorázné, aby byl někdo, kdo má na starosti psychicky indisponované pacienty takto nezodpovědný. Paní doktorka si nejspíše neuvědomuje důležitost jejího povolání a jaká zodpovědnost jí z toho plyne. Tohle by se nikdy a nikde nemělo stát, aby pacient, z důvodu laxnosti doktora neměl dlouhodobý přístup ke svým lékům. Dnes je 8. ledna a já jsem nucena najít si jiného lékaře, protože jsem se dodnes nedostala ke svým lékům.

Umístění: PA CB s.r.o. Jiný

Nedá se ani slovy vyjádřit její perfektní, lidský přístup více k člověku než k pacientovi, vyslechne, probere problém, poradí. Kdybych mohl, tak dostane alespoň 10 hvězdiček pro její lidskost a trpělivost...moc děkuji

Já velice děkuji!
MUDr. Hronová

Umístění: PA CB s.r.o. farmakoterapie

Nezlobte se, ale abych se nemohl dovolat ani nijak domoci léků, které mi došly. To je špatné, tohle by se dít nemělo. Pokoušel jsem se celý týden o komunikaci a nic.

MUDr. Lucie Hronová

Omlouvám se, že jsem si vzala pár dní volno (pracovní volno v rámci PsyCare, takže se vlastně omlouvám za to, že se svým způsobem snažím vzdělávat dál) a nějaký den jsem si dovolila být nemocná. Už se to nebude opakovat. S pozdravem MUDr. Hronová :))))

E
Umístění: PA CB s.r.o. farmakoterapie

Velice milá a vstřícná paní doktorka, která se nesnaží pouze léčit, ale hlavně vyléčit. Někdy si člověk počká, než přijde na řadu, jelikož se paní doktorka snaží každému maximálně věnovat, a to, jak dlouho to je třeba. Můj předchozí lékař byl vynikající, nicméně Dr. Hronová je snad úplně nejlepší lékař, kterého jsem v životě potkal.

MUDr. Lucie Hronová

Děkuji za krásnou recenzi :-)

Umístění: PA CB s.r.o. psychiatrické vyšetření

Paní doktorka by se pro pacienta do vulkánu skočila. Pro mě zatím nejlepší terapeut.

Umístění: PA CB s.r.o. psychiatrické vyšetření

Paní doktorka je úžasnej člověk, jsem tak šťastná, že jí mám, kdo ví, kde bych teď bez ní byla!Vždy se vším pomůže, vždy mě vezme na čas, prostě perfektní péče! Doporučuji všem, kteří hledají doktora

MUDr. Lucie Hronová

Děkuji za krásnou recenzi, v nemocnici se jim to asi nějak popletlo, když tam k Vašim slovům naskočila salva slov opačných, ale chápu, že pan doktor asi hůže rozumí, jelikož to není zdaleka první zpráva, kterou jsem od něho takto dostala :-) Každopádně děkuji za nápaditou tapetu na holou zeď, takže šup šup s dalšíma - s chutí do toho, půl je hotovo :-D
Simčo ještě jednou moc děkuji za milou reakci :-)

B
Umístění: PA CB s.r.o. psychiatrické vyšetření

Paní doktorka Hronová je vynikající a empatická lékařka,která vás nikdy neodmítne když vám není dobře,vždycky dokáže najít řešení problému,poctivě naslouchá a máte jistotu ,že je tam opravdu pro vás.Kromě toho,je paní doktorka neuvěřitelně hodný a slušný člověk.Myslím,že všichni kdo k paní doktorce chodíme,máme veliké štěstí.Zvlášť v době,kdy je zoufalý nedostatek psychiatrů,to by si někteří lidé měli uvědomit.Za mě,nejvyšší hodnocení a paní doktorce pevné nervy.

MUDr. Lucie Hronová

Za přání pevných nervů děkuji, je vidět, že se občas rozhlednéte po kuriozitách v mém okolí :)))))) Ale jsme jenom lidi přecee :-D