psychologie-hradilkova.cz
Jsem absolventkou Filozofické fakulty Masarykovy univerzity v Brně, diplom z jednooborové magisterské Psychologie jsem získala v roce 2011. V témže roce jsem současně získala Osvědčení Psycholog ve zdravotnictví, kterým jsem získala odbornou způsobilost k vykonávání psychologa v resortu zdravotnictví. V roce 2016 jsem úspěšně složila atestační zkoušku v oboru Klinická psychologie. Komplexní výcvikový program Poradenství a psychoterapie zaměřená na člověka, včetně supervizní části, jsem zakončila v roce 2017 (byl organizován Českým institutem PCA v Brně a je akreditovaný MZČR).

Základem mé práce je lidské setkání a vzájemné porozumění s klientem. Jsem si jistá, že při společné a poctivé spolupráci, jsme spolu s klientem schopni nalézt východiska z mnohdy tíživé, bolestné, obtížné životní situace, a to cestou stabilizace, orientace a podporou individuální volby klientova lidského směrování.

Psychologické poradenství a diagnostika - Mgr. Lucie Hradílková
Nám. T. G. Masaryka 16, Přerov

Konzultace online • Od 700 Kč

Psychologické konzultace Hrazeno pojišťovnou

Psychologické poradenství Hrazeno pojišťovnou +9 Více

Individuální psychoterapie • Od 700 Kč

Individuální psychoterapie Hrazeno pojišťovnou

Krizová intervence Hrazeno pojišťovnou

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Konzultace online

Od 0 Kč

Krizová intervence

+1 služba

Jak fungují ceny?

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Lucie Hradílková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor