Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Umístění: Jiný

Názory paní Fenklové se mi velmi zdaly velice neodborné až školdlivé. Konzultoval jsem je s 2 nezavislými psychology s 30 ti letou praxí
bylo mi doporučeno se jí nadále vyhýbat. Nedoporučuji.

Mgr. Lucie Fenklová

Dobrý den, pane Michale,
děkuji Vám za Váš názor. Velmi mě mrzí, že Vás Vaše nespokojenost vedla až k napsání této recenze místo osobního kontaktu. Za svou odborností si však stojím. Snad jinde najdete přístup, který Vám bude více vyhovovat. S přáním všeho dobrého Lucie Fenklová

N
Umístění: Jiný

Moje zkušenost s paní Fenklovou je čistě pozitivní. Velmi si Vážím jejího férového, upřímného přístupu. Vždy semnou mluvila narovinu, což je pro mě velmi důležité. Na všechny mé otázky trpělivě odpovídala a cítila jsem z ni snahu opravdu pomoci. Vždy mi doporučila různé možnosti a nakonec nasměrovala správným směrem, dodala motivaci. Na sezeních jsem se cítila příjemně a vždy jsem od ní odcházela s lepším pocitem. Doporučila bych ji s klidným srdcem.

Umístění: Jiný

Potřebovala jsem řešit akutní problém a paní doktorka pohotově odpověděla a stejně rychle jsem se dostala i na konzultaci. Během této jedné konzultace mi poradila, jak s mým problémem bojovat.