Bělení zubů • Od 5 000 Kč
Instruktáž domácí dentální hygieny • 400 Kč +5 Více
Kyretáž • Od 100 Kč
Odstranění zubního kamene • Od 600 Kč
Pískování zubů • 1 200 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
1 000 Kč
Zubní šperky
1 200 Kč
ordinace Dentální hygieny
Pomáhám šířit osvětu správných technik čištění a tím pádem předcházet nejčastějším onemocněním, což je zubní kaz, zánět dásní a parodontóza. Tím se prodlužuje životnost zubů. Ukážu Vám, že i čištění zubů může být zábavné.
Specializuji se především na záněty dásní, parodontózu a ortodontické pacienty (pacienty s fixními rovnátky). Nabízím dentální hygienu i pro malé děti, které velmi ráda ošetřuji. Ošetření u dětí je vedeno především formou hry.
Snažím se aby veškeré výkony byly bezbolestné, prováděné v příjemném prostředí s individuálním přístupem ke každému pacientovi.
Samostatnou sekcí dentální hygieny je estetická stránka - bělení zubů. Díky této službě zvětšuji lidem zdravé sebevědomí a přispívám k častějšímu usměvu ve tváři.
Budu se na Vás těšit v ordinaci. Přeji všem krásné dny. Lucie
Jaroslav
To, s čím jsem se dlouhá léta (zbytečně!) trápil, dokázala paní doktorka dát do pořádku během pouhých 2 týdnů! I když jsem se první návštěvy opravdu bál, díky příjemnému prostředí ordinace (v horkých letních dnech oceníte klimatizaci) a opravdu milému, lidskému a empatickému přístupu paní doktorky byl strach ve vteřině pryč :-) Ošetření bylo velice profesionální, paní doktorka je opravdu šikovná, zkrátka člověk na svém místě - mohu jedině doporučit!
Ladislav Dobrovský
Pokaždé odcházím velmi spokojen. Ošetření pohodlné a profesionální; komentáře a rady užitečné pro zachování a zlepšení zubního zdraví.
Janka
Urcite odporucam... Velmi mila aprofesionalna pani hygienicka, vysetrenie prebehlo bez problemov, bolesti a velmi prijemne :)
jitka
Paní doktorka je velmi milá, ochotná a pečlivá. Vše vysvětlí a snaží se vám vyjít vstříc. Mám k ní důvěru.
Katka
Nadstandartní prostředí,vždy vřelé přijetí a odborně provedená práce.Jsem maximálně spokojená.Všem vřele doporučuji.
Tono Wiedermann
Suverenne najlepsi dentalnohygienisticky zazitok doteraz :)