Momentálně nepřijímám nové klienty, jsem na rodičovské dovolené.
Ve své praxi se potkávám s lidmi, které trápí různé druhy úzkostí, strachů, je pro ně obtížné akceptovat některé své vlastnosti nebo zážitky, potýkají se s různými obtížemi ve vztazích. Cítí, že by potřebovali změnu, ale neví jak na ni.
Obecně jsem přesvědčená, že odpovědi na své otázky nosíme v sobě, ať už je nám 5, 18 nebo 40 let. Jsme si však zároveň tak blízko, že je mnohdy velmi obtížné zahlédnout jejich sdělení. K tomu potřebujeme odstup a prostor. Bez nároků na to, jak by to mělo být nebo jaký bych měl být já. Tento prostor můžeme najít právě v terapii.
S dospívajícími a dospělými vedu většinou terapii pomocí rozhovoru. Můžeme mluvit o pocitech z dané události, podobných situacích, očekávání, strategiích, které jste zkoušeli nebo byste mohli použít. V dětské terapii zařazuji kromě povídání i prvky muzikoterapie, hry, pohybu nebo výtvarných technik.
Vystudovala jsem jednoborovou psychologii na Pražské vysoké škole psychosociálních studií. Působila jsem jako psycholog ve zdravotnictví (ambulance klinické psychologie) a ve školství (školní psycholog a psycholog v PPP). Absolvovala jsem výcvik v Systémové muzikoterapii a dokončuji psychoterapeutický výcvik v daseinsanalýze (splněnou mám sebezkušenostní a teoretickou část).
Jak se připravit na konzultaci?
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Lucie Bradová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor