Lucie Adamová

Fyzioterapeut Více

Kontaktní údaje

Moje cesta k fyzioterapii a péči o tělo začala na Fakultě tělesné výchovy a sportu, kde jsem získala magisterský titul. I přesto, že jsem v ambulantní praxi přes 7 let, velmi vnímám, jak důležité je aktivní doplňování vzdělávání, abych mohla svým klientům nabídnout nejmodernější přístupy v péči o pohybový aparát.

V terapii se zaměřuji na péči při akutních bolestech pohybového aparátu u sportovců i běžné populace, obtíže s trávením (reflux aj.) a v posledních letech i na práci s těhotnými ženami a maminkami po porodu. Zde nejčastěji ženám pomáhám s diastázou či obtížemi v oblasti pánevního dna, kdy výsledkem bývá návrat k oblíbeným sportovním aktivitám a především k životu bez bolesti.

Společně s kolegyní Míšou Horkou pořádáme i kurzy pro ženy, zaměřené na péči o tělo v těhotenství a po porodu.

V terapii kombinuji více přístupů, kdy nejčastěji využívám visceralní a fasciální manipulaci, metodu Ludmily Mojžíšové a prvky silového tréninku.

Fyzioterapie
Dykova 543/31, Praha 10, Praha

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Rehabilitační léčba některých druhů funkční sterility metodou L. Mojžíšové

Fyzioterapie

Manuální terapie

+1 služba

Jak fungují ceny?

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Lucie Adamová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor