Kozí 8, Brno-střed, Brno

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku
Hotovost, Bankovní převod, Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami

Psychologické poradenství

Ostatní služby

1 000 Kč

Mgr. Lucia Jurová

Jsem psycholožka a psychoterapeutka. Vystudovala jsem jednooborovou psychologii na Filozofickej fakulte v Trnave. Absolvovala jsem 5-ti letý výcvik v Gestalt terapii, dále pak 2-letý postgraduální výcvik v Gestalt terapii s dětmi a adolescenty a výcvik v EMDR terapii zaměřené na práci s traumatem. Svoje vzdělání neustále doplňuji a prohlubuji odobrnými semináři, výcviky a konferencemi. Můj přístup je integrativní - propojuji techniky a přístupy různých směrů, jako je Gestalt, KBT nebo Proces orientovaná psychoterapie.

Věřím, že všichni přirozeně inklinujeme k uzdravení a růstu, který se objevuje, když máme podporu, která to umožňuje. Společně se svými klienty sledujeme minulé a současné vzorce, rozbalujeme je, a hledáme v nich smysl. Nové povědomí o naší situaci pak přináší širší výběr a otevírá nové možnosti.
Společně s klienty prozkoumáváme přesvědčení, která o sobě mají - přesvědčení o svých schopnostech, oblíbenosti nebo životní okolnosti ovlivňují mnoho našich rozhodnutí a i to, co si myslíme, že je pro nás možné. Společně zkoumáme, jak tato přesvědčení ovlivňují současný život, pocit pohody, naděje a touhy. Při bližším pohledu na tyto procesy jsme schopni rozhodovat o tom, jak chceme žít, o hodnotách, které chceme přijmout, a o těch, které již nejsou užitečné ani smysluplné. Jedním z cílu mé práce je pak umožňovat klientům, aby mohli reagovat na životní výzvy s větší flexibilitou a větším pocitem vlastní hodnoty.

N
Umístění: Mgr. Lucia Jurová psychoterapie

Veľmi príjemná, otvorená a skúsená terapeutka, z každého sedenia odchádzam nadšená a plná nádeje.