Psychosomatická poradna
Ostrovského 253/3, Praha 5, Praha

Konzultace 50 min • 800 Kč

Osobní konzultace • Od 800 Kč

Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Konzultace 50 min

Ostatní služby

Ostrovského 253/3, Praha

Od 800 Kč

Psychosomatická poradna

Pro některé bolesti, obtíže a nemoci přesto, že jsou skutečné, stávající biomedicína jim nedokáže najít odpovídající příčinu. Nebo jí schová za velmi široký pojem - psychiku. Psychosomatika doplňuje v náhledu na příčinu obtíží biomedicínu o souvislosti mezi tělem, psychikou, sociálním prostředím a ostatními potřebami člověka. Zaměřuje se na hledání všech vlivů a skutečností ve vašem životě, které mohou negativně ovlivňovat Vaše zdraví, vnímání a prožívání nemoci, a to s ohledem na návyky, způsob prožívání životních situací, vnímání sebe sama, vnímání okolí, prožívání svých pocitů a emocí. Psychosomatické obtíže jsou často spojeny se vztahy mezi lidmi a s vnímaním vlastní sebehodnoty. Hledáním možných souvislostí mezi duší, tělem a sociálním okolím člověka lze často najít vyvolávající faktor a zaměřit terapii na tyto faktory, aby klient mohl žít lépe.

Umístění: Psychosomatická poradna Osobní konzultace

S paní doktorkou Grepl Bauerovou mám velmi dobré zkušenosti. Je velmi přívětivá a empatická a moje problémy brala velmi vážně. U paní doktorky jsem se léčila s únavou a přepracováním. Paní doktorka mi pomohla ulevit od problémů, ale zároveň jsem díky její pomoci a zpětné vazbě začala žít šťastnější a plnohodnotnější život. Paní doktorce děkuji a vřele doporučuji!

Umístění: Psychosomatická poradna Osobní konzultace

S paní doktorkou mám jen tu nejlepší zkušenost! Velmi příjemné prostředí, profesionální přístup a snaha pomoci. Žádný z mých problémů nebyl bagatelizován, věnovala se mi s opravdovou trpělivostí. Děkuji!!

5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den mám dotaz

Mám jet za 3 dny k doktorce a mámjit na odběry (obezitologie) a chci se zeptat zda najde nikotin. Naposledy jsem měl nikotinový sáček dneska a máotazka teda zní. Najdou mi ho v krvi? děkujupredem za odpověď.

Obezitologie bude zaměřena jiným směrem včetně odběrů,než diagnostika návykových látek, takže hledání stop po nikotinovém sáčku nebude určitě předmětem odběrů, ale hodnoty cukru, cholesterolu, dalších frakcí lipidového metabolismu a enzymů podílejících na trávení. Závěr - nebude hledat a nenajde.

MUDr. Lucia Grepl Bauerová

Dobrý den. Před čtrnácti dny jsem měla střevní chřipku.po dvou týdnech mám stále bolesti břicha, motá se mi hlava a špatně dycha. A mám neustálý průjem. Ani probiotika nepomahaji. Co to může být? Dekuji

Doporučuji navštívit PL a udělat výtěr na kultivaci.

MUDr. Lucia Grepl Bauerová
Prohlížet všechny odpovědi