Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Laura K.
Skvělý, empatický, věnuje se vám, vezme vás rychle
A.B.
Pán doktor je veľmi profesionálny, ohľaduplný, milý. Sestrička je tiež veľmi príjemná. Čisté a pekne prostredie. Lokalita je tiež super i s parkovaním. Určite môžem len odporučiť ! Vždy dobrá a pozitívna nálada.
Vladimíra
skvělý porodník...mockrát děkuji a ráda doporučuji i ostatním budoucím maminkám. Lidský přístup, nebojí se přirozených porodů :)
Ingrid Kuzmiakova
Dr. Vlcka som navstevovala v predporodnej poradni a odrodil mojho dnes 8 mesacneho synceka na Podoli v Prahe. Je absolutne profesional na vysokej urovni, bol to moj druhy porod a nemozem si pana doktora vynachvalit. Postupy ktore zvolil mi pomohli aby som mala lahsi porod, bol mily, ochotny, vsetko trpezlivo vysvetlil. Nemala som ani jeden jediny steh, porod prebehol hladko bez komplikacii. A to vdaka doktorovi Vlckovi a dvom asistentkam. Pana doktora Vlcka doporucujem a dakujem mu za vsetko.
Já mohu jen doporučit. Díky němu jsem nešla na císaře jak mě chtěl poslat doktor Mindžák a porodila jsem přirozenou cestou a bez problému. Staral se o mne na rizikovce celý týden a hpokud bych si mohla vabrat kdo mě bude rodit příště, tak je to právě on.
U Dr. Vlčka jsem rodila v říjnu 2008. Ohleduplný, mladý, milý, sympatický doktor. Možná i proto, že jsem to měla absolutně rychlé (za 3h po příjezdu) a bezproblémové. Ale i díky němu na "TO" vzpomínám opravdu ráda, což bych do té doby o porodu nikdy neřekla! Šil mě chudák taky asi půl hodiny a vše v pohodě :o) Jsem ráda, že jsem "potkala" právě jeho!!! Jana
Skvělý gynekolog, odrodil mi už 2 děti
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze