MUDr. Luboš Svoboda

Máchova 501, Bělá pod Bezdězem

Přiblížit mapu

Číslo ověřené
Umístění: Ordinace praktického lékaře • Jiný

Ač bydlím ve městě ,kde jsou 3 praktičtí lékaři ,jezdím do 15 km vzdálené Bělé p.B. už 25 let. Za mě jen kladné hodnocení. Pokud bylo třeba odborné vyšetření, poslal mě včas na správné místo. K MUDr. Svobodovi chodila i moje matka s těžkou srdeční vadou a dožila se 96 let. Za mě je to lékař v kterého mám důvěru.

Arogantní ignorant, doktor který nechce poslouchat, co člověka trápí, bolí. Neobtěžuje se ani prohlídnout pacienta, vyšetřuje ze židle a na výsledky krve a dalších vyšetření nebere zřetel. Předepíše nějaké prášky, aniž by se pak přesvědčil, že zabírají a pacient skončí v nemocnici, kde mu řeknou, že přijel za 5 minut dvanáct. A kývou hlavou nad laxním řešením tohoto obvodního "lékaře". Opravdu člověk na pravém místě :-(

nepozná co člověku je a tak ho pošle nejméně na 3 vyšetření, aby zjistil co to je,

Také si nemužu stěžovat :)

Profesionalni, peclivy, ochotny, vstricny

nemůžu si stěžovat. Měla jsem potíže, ze kterých se nakonec vyklubala banalita, přesto mě pan doktor poslal na dost vyšetření, po kterých jsem alespoň věděla, že jsem v pořádku

Chodim k panu doktorovi již řadu let,teda občas,protože jsem ho zatím moc nepozřebovala.Nyní ale,když jsem vážně onemocněla, musim říct, že pan doktor je velmi citlivý, svědomitý a mám k němu plnou důvěru.Popovídáme si a sestřička je taky moc příjemná a šikovná.

Pan doktor jé velmi svědomitý a zodpovědný, žádné ifnormace od pacienta nepodceňuje. Celá naše rodina je s ním maximálně spokojena.

X

s panem doktorem jsem velice spokojena

Chodím k panu doktorovi od začátku co přišel do Bělé. Je pravda že začátky byly
horší ale teď jsem s jeho přístupem a jednáním velice spokojená.Sestřička je také velmi příjemná.