Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Adam Musil
Jeden z nejlepších lékařů v okolí. Vyzná se i v oborech odborníků a leckdy i pomůže více než oni. Líbí se mi jeho upřímnost. Řekne to co si o daném problému opravdu myslí a nemaže vám med kolem pusy, jen aby se zalíbil. Bohužel na svoji upřímnost doplácí. Málo kdo chce slyšet, že by měl zhubnout, když trpí těžkou hypertenzí nebo, že by měl přestat kouřit, když má žaludeční vředy.
maskovab35
Jsem velmi spokojena. Souhlasím s odborníkem z Havl.Brodu - je to nejlepší diagnostik v okrese, ochotný, příjemný.
Jeden z mnoha
Kdyby se posuzoval lékař dle sestry, měl by sto bodů, takhle jich má jen velmi málo - neochota, nespolihlivost, nedochvilnost, drzé a arogantní chování. Škoda, že v Přibyslavi není nikdo schopnější, druhá paní doktorka, je na stejné, ne-li horší úrovni.
brsebrse
Velmi neochotný k domácím návštěvám nepohyblivých pacientů, vše vyřizuje pouze přes svou sestřičku, která je na rozdíl od něj velmi ochotná.
Jeho chovaní k pacientům je negativní a vulgární.Jejich zdravotní stav ho nezajímá a smutné je to,že je raději ničí léčí léky,které nepotřebují než by je poslal zavčasu k specialistovi,nebo alespoň k lékaři.Moje setkání s ním na mě zanechalo dojem,že sám je pacient,který by potřeboval odbornou pomoc nejlépe psychiatra a jeho praxe by měla být zavčasu uzavřena.Lidé by možná ušetřili i za cenu dojíždění do vzdáleného města,protože když se chtějí objedbat vezme jim to několikrát záznamník telefonu.
Noční můra všech, kdo jsou tlustší než on...a to jsou všichni. Navíc trochu děsí svoji zálibou v chirurgických zákrocích :-)
Teď už ale dobrý doktor. Časem nabral jiný přístup.
Z
Velmi oceňuji jeho snahu pacientům vysvětlit,
že základem je střídmý a zdravý způsob života.
Léky jen když jsou nezbytné a nepřehánět to s nimi.
Snad jen by neškodilo trochu víc diplomacie pro některé lidi,
kteří nemají rádi někdy tvrdou pravdu.
Jinak příjemné jednání a příjemná a ochotná sestřička.
Doporučuji.
....
Přestoupila jsem před rokem. S panem doktorem jsem spokojená-narozdíl od zkušeností s paní doktorkou Zaoralovou....
pacoš
dle jeho názoru je i člověk s výškou 178 cm a váhou 68 kg tlustý, pouští se do zákroků, které by měl poslat ke specialistům a snaží se vás vyléčit sám za každou cenu.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Žďáru nad Sázavou
Praktičtí lékaři v Havlíčkově Brodě