Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
eliskapohadka
Dnes na pohotovosti v UO. Přes prvotní strach nakonec pohodove vyšetření se spoustou užitečných informací. Pan doktor příjemný a působil zkušeně.
Helena
K tomuto lékaři jsem se dostala na pohotovosti v nemocnici v Ústí nad Orlicí (kde částečně také pracuje). Přijela jsem s křečemi v podbřišku, kdy jsem se nemohla ani pořádně narovnat, sedět, stát, trápilo mě neskutečné pálení nejen při močení. Moč byla tmavá, kalná a s plovoucími bílými shluky. Lékař byl velice nepříjemný, v moči (již na první pohled nezvyklého vzhledu) údajně nic nebylo, břicho bylo klidné, moje potíže prý nebyly urologického původu a antibiotika mi odmítl předepsat. Odeslal mě na gynekologii a neurologii, kde taktéž nebyl shledán důvod mých potíží a dostala jsem recept na antidepresiva. Ještě jednou jsem zkusila lékaře Rýdela navštívit, že jsem to opravdu již nemohla vydržet a pálení bylo nesnesitelné, byla jsem v koncích. Arogantně mě vyhodil, že mi ATB prostě nenapíše a nashledanou – otočil se a odešel. Bez sebemenší pomoci, bez pokusu zmírnit mé potíže byť i obyčejným prostředkem proti bolesti či spasmu. Domů jsem již skoro nedojela (12 km), bylo mi tak zle, že za volantem jsem si připadala nebezpečná sobě i okolí, musela jsem jet krokem a každá nerovnost mi způsobovala výstřely šílené bolesti z podbřišku do celého břicha. Obratem mě rodina odvezla do jiné nemocnice. Tam proběhlo stejné vyšetření moči a kupodivu obsahovala velké množství krve, bílkovin i ketolátek a břicho bylo citlivé. Dvě injekce proti spasmu mi během pár minut ulevily a naordinovaná ATB můj problém vyřešila. Neprofesionální jednání pana Rýdela bylo řešeno formou stížnosti vedení nemocnice v UO s výsledkem přiznání pochybení tohoto lékaře. Velmi nedoporučuji se svěřovat do péče lékaři, kterému opravdu nejde o pacienta a jeho zdravotní stav ho nezajímá.
ZSP
Perfektní odborník. Z jeho osobnosti pacient cítí, že se na něho může spolehnout. Důvěra v lékaře dělá divy. Již několik let navštěvuji jeho ordinaci a také mě třikrát operoval. Vždy jsem se do jeho rukou svěřoval s klidem, který kolem sebe rozdává - a to je pro pacienta velmi důležité. Patří mu můj dík.