Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
J.Stoky
super chlapík, a profi lékař, vždy je to u něj profi a ještě se nasměji protože má smysl pro humor. Sestřička taky parádní
Josef Mlaskač
Důsledný, těžko oblafnutelný, rázný člověk s vlastním vyhraněným názorem. Ale o zdraví pacientů mu jde především, nikdy mi za 20+ let neodmítl pomoci a to i když tím šel nad rámec toho co musel. Za tímto doktorem se dojíždět vyplatí, jen je potřeba nebát se - má často odlišné názory ale umí i poslouchat.
Jenda
Naprosto neochotný a laxní doktor vůbec. Svojí "dominanci" si vynucuje skoro až křikem a chová se naprosto neprofesionálně a lhostejně k pacientům. Chodil jsem k němu 2 roky a do dnes toho lituji ! Rozhodně nedoporučuji !!!
ota.simicek
Vše bylo řečeno, neznám lepšího, chodím k němu po absolvování VŠ a nástupu do zaměstnání
a to už je dlouho a neměnil bych.
Oťas
vaclav
Pan doktor Řezníček=pan Doktor,se zdravým smyslem pro humor, nic zbytečně nedramatizuje,velmi odborně posuzuje a léčí,jeden z mála, který důrazně dbá na preventivní prohlídky. Mám k němu velikou důvěru a věřím, že díky němu, jsem na tom se svým zdravím tak výborně. Díky pane doktore, ať jste pořád takový a i Vám hodně zdraví
Václav
Váš účet byl odstraněn
Vše již bylo napsáno, naprostá spokojenost. Díky Pane Doktore....
Jaroslav Štěpánek
Nejlepší doktor s kterým jsem se kdy v životě potkal. Jeho lidský přístup a odbornost je neocenitelná.
Marcela Čechová
Pan doktora si nemůžu vynachválit, nebýt stěhování do Prahy, tak bych nad jeho změnou nikdy nepřemýšlela a i z Prahy za ním stále jezdím (už přes dva roky) a hledání lékaře v Praze odkládám.
Jitka
Milý a pečlivý pan doktor, rád vše vysvětlí a nic nezanedbá. Všem ho mohu jen DOPORUČIT. Skvělá je i paní sestřička, která umí naprosto dokonale odebírat krev. Děkuji !!! Jitka
p.Snaselova
Velmi dobry doktor,poradi,nezanedba nic,vstricny fakt doporucuji!
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně