MUDr. Luboš Kučera

Sam. ordinace PL - stomatologa

Havlíčkova 614, Heřmanův Městec

Přiblížit mapu

Umístění: Sam. ordinace PL - stomatologa...Více • Preventivní prohlídka Méně

Pan Kučera výborný stomatolog, chodím k němu od malička i celá naše rodina. Příjemné vystupování pana doktora i sestry :)

Umístění: Sam. ordinace PL - stomatologa...Více • bolesti zubu Méně

kdysi to byl perfektní doktor, plomby z dětství drží ještě teď, ale pak snížil úroveň kvality. Zkazil se mi zub - přišla na to náhodou doktorka, ke které jsem chodila v té době s rovnátky. Doktor zub z části vyvrtal a zaplomboval- během měsíce jsem tam byla 3x, že mi plomba vypadla! Na třetí návštěvě mi zub dostavěl bílou hmotou-zlobilo mě to, ale nijak moc, po půl roce se v sarkofágu zvýraznila drobná dírka a z pod zubu mi začala sáknout krev. Doktor mi oznámil, že si mám pořádně čistit mezizubní prostory a jinak, že mi nic není. Stav se od té doby zhoršil, přecházím k jinému doktorovi.

Jsem ráda,že vede kladné hodnocení pana doktora Kučery,lepšího stomatologa jsem nezažila,díky němu jsem se přestala bát zubaře,chodím pravidelně. K panu Kučerovi chodí moje celá rodina,včetně manžela,který měl panickou hrůzu ze zubařů,ale ta je naštěstí už pryč.Dávám velké plus,nejen jemu,ale i sestřičkám.Jen tak dál!!! Díky Věra

Vynikající a velmi slušný lékař. Chodím k němu i se svými dcerami. Absolutně bezbolestný a velmi vstřícný k dětem i dospělým. Pacient si může vybrat levnější i dražší variantu s podrobným vysvětlení. Nikdy se mi nepřihodilo ani v náznaku to co píše Chiriacová. Musí to být asi případ se kterým by každý vyběhl jinak si to neumím ani představit. Pan doktor má již plno a bere jen rodinné příslušníky od svých pacientů.

Chodí k němu celá naše rodina, to myslím mluví za vše.... Takže, palec nahoru :-))

Pan Doktor je dle mého názoru velmi dobrý stomatolog. Vlastní vinou jsem zanedbával návštěvu u zubaře obecně a on mi zuby nejen opravil, ale naučil mne i nebát se přijít do ordinace.

C

Potřebovala jsem akutně ošetřit, pan doktor mi mezi dveřma řekl, at mu ukážu, kde mě to bolí, čili jsem před lidmi v čekárně ukazovala svůj chrup.
Jelikož jsem měla šílené bolesti několik týdnů a měla kaz na celý zub, pan doktor mi pohotově na drzovku diagnostikoval, a vynadal, že tam kaz nemám, že je to plomba.
Komunikace setřičky strašná, přístup k pacientům nedostatečný, ještě, že pan doktor není gynekolog, asi by také mezi dveřmi ihned špatně diagnostikoval pacientku a asi i před lidma.
Varuji všechny a než jít k takovému strašnému lékaři, raději si vytrhnu zub sama.
Opravdu strašná neúcta a hlavně ho zajímají peníze, hned mi prokalkuloval kolik mu zaplatím za jeho výkon.....dávám pětku podtrženou a nedoporučuji tyto hulváty nikomu

Pana doktora doporučuji, chodí k němu celá moje rodina a všichni jsme moc spokojeni. Chvála patří i sestřičkám, které u něho pracují. DOPORUČUJI!!!!!!

Příjemný, citlivý, mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti. Nabídne řešení jak dražší, tak i levnější variantu, vždy s vysvětlením pro a proti. Mám k němu velkou důvěru. Škoda, že už nepřijímá další pacienty.

Jsme rádi,že ho máme!!!