Bělohorská 263/33, Praha 169 00
Objednávání do ambulance Bělohorská na čísle 777 973 710.
19/09/2022
Bělohorská 263/33, Praha 169 00
Objednávání do ambulance Bělohorská na čísle 777 973 710.
19/09/2022
Nejčastěji hledané služby
Konzultace online
Ostatní služby
Ambulantní zavádění antikoncepce - hormonálního nitroděložního tělíska Jaydess, Mirena, Levosert, Kyleena
Antikoncepce
Preventivní prohlídky
Ultrazvuk
Vedení těhotenství
Gynekologie MUDr. Emilie M. Kučerová
Pana doktora jsem navštívila několikrát a s jeho péčí jsem velmi spokojená. Už od prvního setkání mi věnoval dostatek pozornosti a ochotně odpovídal na všechny mé otázky. Jeho přístup se nedá srovnat s předchozí zkušeností, kdy mi na všechny obtíže bylo řečeno, že jsou normální, z čehož jsem si odnesla pocit, že se nemám raději na nic ptát. Trvalo mi dlouho, než jsem našla odvahu lékaře změnit, a díky pozitivním recenzím jsem se rozhodla přejít k panu doktorovi Karáskovi. Po několika měsících jsem si u něj vybudovala důvěru a svěřila se se svými obtížemi. Tato kontrola pro mě byla klíčová a díky panu doktorovi se mé potíže začaly řešit. Věřím, že navzdory všem komplikacím, které nastaly, mě v budoucnu čekají už jen radostnější kontroly. Oceňuji jeho profesionální a lidský přístup, zejména trpělivost a empatii. Uvědomuji si, že nejsem nejjednodušší pacientka, proto si jeho péče velmi vážím. Také oceňuji návaznost jeho péče na ÚVN. Děkuji za skvělou péči a pana doktora doporučuji.
Chodím k panu doktorovi 5. rokem a nikdy předtím jsem neměla lepší péči. Je to odborník na svém místě a pomohl mi již v mnoha směrech. Děkuji za skvělý přístup a empatii, protože se mnou je to někdy těžký :)
Pan doktor je člověk na svém místě! Velice ochotný a vstřícný, snaží se pomoci s každým problémem.
Doporučuji dále a děkuji.
Rozhodne doporucuji! Pan doktor mi pomohl vyresit problem, se kterym jsem se potykala skoro 3 roky, pouze po jedne navsteve! Muj predchozi gynekolog ho vecne bud neresil nebo resil bez vysledku a zde byly vysledky ihned, plus je mozne pana doktora kontaktovat skrze dalsi postup lecby. Poplatky jsou sice trochu vyssi, ale uz bych jinam nesla!
My first visit to Dr. Karásek. It was a pleasure to meet him and I will definitely continue my visit. If you're not Czech speaker and seeking very good english speaker doctor i recommend Dr. Karásek is the one.
Pan doktor s velkým P. Ještě se nestalo, abych z návštěvy u pana doktora Karáska neodešla spokojena. Člověk na pravém místě.
Dle mé zkušenosti je pan doktor Luboš Karásek nejen dobrý lékař, ale i člověk. Z návštěvy jsem měla panickou hrůzu a několik let ji odkládala. Velmi mi pomohla jeho empatie, pochopení a psychická podpora, díky které jsem k němu nabyla důvěry a vyšetření se odvážila vůbec podstoupit. Po celou dobu jsem se cítila maximálně respektována, do ničeho a nic mi nenutil a neustále se ujišťoval, zda necítím bolest. I přes to, že to se mnou nemohlo být lehké, výborně zvládl moji paniku a významně mi pomohl snížit můj strach z příští návštěvy. Jsem mu opravdu moc vděčná.
Pan doktor byl milý a pozitivní. Přišla jsem za ním s jistým problémem, na který nakonec pan doktor zapomněl. Předepsal mi léky, které nemají nic společného s problémem, se kterým jsem za ním přišla. Jsem samoplátce, ale pan lékař se ani nepodíval do mých dokladů a ujišťoval, že určité vyšetření bude zdarma, ale měla jsem zaplatit. Když bylo celé vyšetření hotové, rozloučil se se mnou, aniž by řekl cokoli o mém problému. Musela jsem se zeptat znovu. Na což mi dal pár "tipů" a řekl, že až se můj stav zhorší, budu muset jít k jinému lékaři.
Nejlepší gynekolog, se kterým jsem se kdy setkala! Pan doktor si vybral opravdu správný obor, protože jeho empatii ocení opravdu každá pacientka. Kromě empatie si vážím jeho profesionálního přístupu, komunikace, snahy pomoci (opravdu udělá vše pro to, aby se problém vyřešil),... Při vyšetření ze mě "vycítil" nervozitu, kterou se snažil co nejvíce odbourat, neustále se ptal, zda je vše v pořádku, zda mi není něco nepříjemné či se zeptal i na něco ze života - prostě profík. Doufám, že pan doktor se nechystá v nejbližší době utéct do zahraničí, protože jsem konečně narazila po nešťastných předešlých návštěvách u jiných lékařů na SKVĚLÉHO doktora, za kterého by se mi těžko hledala náhrada. Na závěr bych ještě chtěla dodat - Kéž by byli takoví všichni lékaři! :-)
Dobrý Den chtěla bych Doporučit Pana Doktora byla jsem na první prohlídce a za mě úplně v pohodě parádní ordinace ,všichni milý ohleduplný já jsem na prosto spokojená mohu jedině doporučit
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
jsem v 8 týdnu a děláme rekonstrukci. Chci se zeptat, zda nemůže malému uškodit,když vdechuji výpary z omítky nebo lepidla, spíše z omítky? Nejsem přímo v té místnosti, kde se pracuje, ale v místnosti vedle, kde nejsou dveře, zhruba hodinu ráno a hodinu večer, i tak jsou ty výpary, i kdyz ne tak silně cítit. Děkuji Vám.
Dobrý den. Pokud jde o běžnou omítku, nemusíte se bát. Těhotenství to neublíží. Přesto i s ohledem na Vaše zdraví a celkový stav organismu doporučuji minimálně běžně dostupný respirátor a omezení pobytu v prašném prostředí na minimum. Co se výparů z lepidla týká, tam bych byl opatrný a vyhnul se jim. Měla byste se také vyhnout přílišné zátěži. S pozdravem MUDr. Luboš Karásek.
Dobrý den,mám dotaz týkající se menses. Je mi 50 let. Mám myom asi 2, 5 cm, menstruaci mám poslední půl rok tak, že první tyden krvácím hodně, druhý špiním, třetí nic a zase nanovo. Tento měsíc už menstruuji 14 dní v kuse a poslední dny mám často hlenovitou krev. Sestupuje mi děloha, občasné bolesti břicha postupující do zad, občas se tvoří opary. Cítím se vyčerpaná, nevím co s tím. Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den. Z popsaných obtíží nelze přesně usuzovat, co je přesnou příčinou obtíží. Udávané krvácení může mít spojitost s věkem, myomem či může být způsobeno zcela jiným problémem. Stejně tak nelze posoudit závažnost a případnou roli sestupu. Doporučil bych kontrolu u registrujícího gynekologa a cílené řešení obtíží. S pozdravem MUDr. Luboš Karásek.
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze