J. K. Tyla 461, Sokolov 35601
Slovenská 545, Sokolov 356 01
Brizmen Brizmen
Super doktor,super člověk,to samé sestřička Kováčová!!!!
Váš účet byl odstraněn
Děkují za takového lékaře BH
N
Nova
Z mé zkušenosti velice ochotný a důkladný doktor, prostě člověk na správném místě, takoví lékaři by zasloužili plat i přes 100 000 měsíčně a ne poslanci. Práce má jistě až nad hlavu, ale i přes to se pacientům plně věnuje, vysvětlí a poradí. Děkujeme pane doktore, že jste jen tak dál......
Ladislav Wotzy
Vždy velmi ochotný a příjemný doktor, který vás opravdu odborně vyšetří, nehledě na čas.
N
Nemčík
Vynikající lékař, skvělý odborník, velice ochotný a úžasně lidský svým osobním přístupem k pacientovi. S ohledem na můj zdravotní stav a diagnozu mi domluvil operaci jinou metodou v Českých Budějovicích.Rovněž se příkladně staral i o mého otce. Sestřička je také vždy velmi ochotná a usměvavá, měli by sloužit jako příklad jiným.
Mgr. Otakar Glos
Pan doktor je vynikající odborník, ale zároveň na pacienta silně působí svou empativitou, provázenou laskavým slovem. Dojíždím za ním už řadu let a jsem rád že jsem byl poslán na první vyšetření právě k němu. I díky němu se dosud mohu bez problémů pohybovat a vnímat svět kolem sebe.
Je to nejlepší lékař. Jsem moc ráda, že k němu manžel chodí. Od té doby je mu podstatně lépe.
Velmi dobrý kardiolog,vyzná se a je po všech stránkách profesionál.
ŠPIČKOVÝ KARDIOLOG, DALŠÍ KOMENTÁŘ BEZPŘEDMĚTNÝ
vynikající lékař s obětavým přístupem k pacientovi, nelze slovy ani dost dobře
vyjádřit, je třeba mít vlastní zkušenost.
Děkuji mu za příkladnou péči.• • •