Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
HŠ
Pan primář mě operoval. Neumím slovy vyjádřit,jak moc si ho vážím i celého jeho týmu v nemocnici. Na jeho oddělení v nemocnici Jičín,gynekologie,má nejlepší sestřičky! Vždy byl na mě hodný,vstřícný,empatický a vše vysvětlil. A po operaci se byl na mě kouknout, mimo vizitu,jak jsem na tom. Myslel,že ještě jsem mimo po narkóze,ale já už vnímala. A pro mě to byl důkaz starostlivosti. Doporučuji!
Aneta F.
Velice profesionální lékař. Odborník, který mi vždy vše vysvětlil a objasnil. Docházela jsem k němu do ordinace i v těhotenství a byla jsem opravdu maximálně spokojená s jeho přístupem a péčí.
Zuzana
Příjemný a zkušený lékař. Velmi vstřícný, když něco potřebuji vědět, ochotně vysvětlí. Při porodu pečlivý, nemám nejmenší pochyby o jeho odbornosti.
Dáša Vildová
Pomaha mi,vse vysvětlí a věřím.mu..jsem moc ráda,že k němu přejdu.A nebudu u dr,ktery mi nic nevysvetli zato pan primar ano.
P.+M.
...Nechápu, jak tento člověk může nadále dělat primáře. Jeho přístup k ženám je hrozný. Poprvé, když jsem se s ním setkala (vyšetření), zavinil mi předčasný porod a podruhé při vyšetření (po špatném výsledku cytologie) mi řekl, že dvě děti mi stačí, že by byl pro radikální řešení - tzn. ve 29 letech konec možnosti mateřství....
Peťule
Tohoto "pana doktora" jsem měla bohužel tu čest potkat v Jičínské porodnici. Arogantní k pacientkám i k personálu a jakmile si z něj nesednete na zadek velice nepříjemný,nic nevysvětlí a o odborných zkušenostech bych taky pochybovala. U císařského řezu nevyčkal uplného uspání a řezal,víc to tu fakt rozpitvávat nebudu. Nikdy bych si ho nezvolila jako ošetřujícího lékaře,v porodnici bohužel nemáte možnost se mu vyhnout.
Dora
Dr. Voltr je velmi schopny lékař, ma lidsky pristup, otevřené jednání, odpoví na všechny dotazy, svou práci děla perfektně a nemaze se s tím. Při porodu byl excelentní, těžko bych hledala lepšího gynekologa. Pokud se někomu zda, ze s nim mluvi shora, nebo ze je arogantní, mely byste se zamyslet nad vlastním přístupem. Kdyz sedím v cekarne, odcházejí z jeho ordinace převážně usměvavé obličeje.... kazdeho veku!
Suzi
Pan primar je vynikajici. Profesionalni pristup, vse vysvetli, poradi. Co potrebujete s vami probere. Jednání na nejvyssi urovni. Obzvlaste v tehotenstvi jsem byla spokojena. Pri porodu byl hodny, ohleduplny, zajimal se podrobne jak se zotavuji po komplikacich. Doporucuji!
yyxxqqppuuzz
Pan doktor je velmi arogantní a necitelný. Určitě ho nedoporučuji matkám prvorodičkám, bohužel se od něj nic nedozvíte, i když si o to řeknete a to je velmi smutné. Jsem ráda, že mě nerodil, protože porod neprobíhal jak měl a kdyby u toho byl on, tak nevím, jak by to dopadlo :-(.
je to chytrý člověk s lidským a profesionálním přístupem
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, jsem 3 týdny po konizaci čípku, výsledky histologie byly CIN III, těžké přednádorové změny, HPV 18 pozitivní. Odebráno vše až do zdravé tkáně. Přesto můj lékař doporučuje vzhledem k věku (44) preventivní odstranění i dělohy, jelikož prý se vir určitě nachází i tam. Myslela jsem, že konizací se problém vyřeší. Nepostačilo by jen sledovat? Nemohl by se vir pak objevit někde jinde, kde to pak půjde špatně odhalit včas? Případně v jakém časovém intervalu by bylo sledování nejvhodnější, aby se nic nezanedbalo? Nechala jsem se po konizaci i naočkovat vakcínou Gardasil.Nejde nějakou metodou zjistit, zda v děloze ten HPV vir opravdu je? Děkuji za odpověď.
80-90 % žen po provedené konizaci s HR HPV pozitivitou je při další testaci HR HPV negativní.
Standardně by měla být další cytologie za 3 a dále á 6 měsíců po konizaci. Za 1-2 roky je vhodné provést LBC a HR HPV test. Při negativních výsledcích můžete být pak zařazena do normálního režimu preventivních gyn. prohlídek. Operace v tuto chvíli není z důvodů provedené sanativní konizace s histologií CIN III nutná.